Advies op maat

Profipack biedt u advies op maat

Bij Profipack denken we graag met u mee. Twijfelt u over welk product het meest geschikt is, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met vragen over producten, maar geven ook advies op maat. Onze professionals staan voor u klaar om samen te kijken naar passende oplossingen voor uw vragen. 

Hulp bij kleine vragen

Neem contact op

Met zo veel producten in onze webshop, kunnen we ons voorstellen dat de keuze niet altijd makkelijk voor u is. Daarbij kan het goed verpakken van producten erg ingewikkeld zijn. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor het verpakken van uw product. Heeft u een vraag, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag voor u klaar. 

Advies op maat

Maak een afspraak

Wij nodigen u graag uit voor een bak koffie bij ons op kantoor om meer complexere vraagstukken over het verpakken van uw producten te bespreken. Onze professionals denken graag met u mee en geven persoonlijk advies. Heeft u een vraag voor onze professionals? Neem dan contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met u bij ons op kantoor of we komen bij u langs.