Tijdens de zomerperiode (08-08 t/m 02-09-2022) hebben wij aangepaste openingstijden. Wij zijn tijdens deze periode geopend van 07.00 t/m 16.00 uur.

ONTVANG NU EEN GRATIS PROFI-BADLAKEN!

HÉÉÉRLIJKE PROFI-BADLAKENS

Hé vakantieganger! Smacht jij ook zo naar die heerlijke zomerse dagen? Wij kunnen in ieder geval niet meer wachten. Na regen komt zonneschijn, zeggen ze ook wel! Omdat het steeds warmer wordt en iedereen verkoeling zoekt langs het strand, heeft Profipack iets leuks bedacht. Ontvang vanaf 26 juli bij iedere bestelling boven de €200,- (excl. Btw) een limited edition Profi-badlaken. Ja, je hoort het goed! Claim gauw je strandbedje met ons ‘verhuis maar’ badlaken of ga je voor optimale bescherming met ons noppenfolie badlaken? Met dit badlaken ga jij goed voorbereid de zomer in. Ze zijn gemaakt van microvezel, waardoor ze snel drogen. Altijd een plekje op het strand, met de badlakens van Profipack!

De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Wil jij zo’n heerlijk Profi-badlaken ontvangen? Plaats dan nu vandaag nog jouw bestelling!


Wanneer ontvang ik een Profi-badlaken?

Wanneer ontvang je zo’n heerlijke limited editon badlaken? Dat is heel simpel. Je doet mee aan onze actie door vanaf 26 juli 2021 bij Profipack Verpakkingsmaterialen een bestelling van boven de €200,- (excl. Btw) te plaatsen. Iedereen die hieraan voldoet, krijgt van ons een van deze toffe badlakens meegestuurd!

Deelname aan de actie is gratis. De actie loopt van 26 juli tot de voorraad strekt. Het is niet mogelijk om een badlaken te kiezen, deze zijn van tevoren al vastgesteld. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.ACTIEVOORWAARDEN:

1. Algemeen  

1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Profipack, gevestigd aan de Waardsedijk-oost 8, 3417 XJ Montfoort, georganiseerde promotionele actie en zijn ook te raadplegen op de website Profipack.nl
1.2 Door deel te nemen aan deze actie, verklaren de deelnemers zich akkoord met de toepasselijkheid van deze actievoorwaarden.
1.3 Profipack kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van deze actie wijzigen, dan wel staken indien de omstandigheden dit met zich meebrengen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via de website Profipack.nl
1.4 Deze actie begint op 26 juli 2021 en eindigt tot de voorraad strekt.
1.5 Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen voortvloeiende uit de actievoorwaarden moeten worden voorgelegd aan de rechter van de woonplaats van de verwerende partij.
1.6 Opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van deze actie en worden na afloop van deze actie verwijderd.  


2. De actie

2.1 Omdat het steeds warmer weer wordt en iedereen verkoeling zoekt langs het strand, heeft Profipack iets leuks bedacht. Ontvang vanaf 26 juli bij iedere bestelling boven de €200,- (excl. Btw) een limited edition Profi-badlaken. Ja, je hoort het goed! Claim gauw je strandbedje met onze ‘verhuis maar’ badlaken of ga je voor optimale bescherming met onze noppenfolie badlaken? De badlakens zijn gemaakt van microvezel, waardoor ze supersnel drogen. De actie is geldig tot de voorraad strekt. Wil jij dus kans maken op zo’n heerlijke Profi-badlaken? Plaats dan vandaag nog jouw bestelling!


3. Voorwaarden

3.1 Deelname aan de actie staat open voor alle in Nederland woonachtige personen van 16 jaar en ouder.
3.2 Deelname aan deze actie is alleen mogelijk gedurende de actieperiode.
3.3 Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U doet mee aan onze actie als u een bestelling bij Profipack Verpakkingsmaterialen een bestelling boven de €200,- (excl. Btw) heeft geplaatst.
3.4 Profipack kan deelnemers diskwalificeren wanneer zij van mening is dat deelnemers niet volgens deze actievoorwaarden handelen.
3.5 Medewerkers van Profipack zijn uitgesloten van deelname.
3.6 Door deel te nemen aan de actie verklaart u kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede op de hoogte te zijn van het op deze actie van toepassing zijnde privacybeleid.


4. De Prijzen

4.1 De prijs is één limited edition Profi-badlaken. U krijgt dus maar één handoek meegestuurd. Het is niet mogelijk om een badlaken te kiezen, deze zijn van tevoren al vastgesteld. 


5. Uitkering van prijzen

5.1 Alleen deelnemers die op correcte wijze in de actieperiode volgens de actievoorwaarden aan de actie hebben deelgenomen en aan wiens deelname een prijs is verbonden, hebben recht op die prijs.
5.2 Je doet mee aan onze actie door vanaf 26 juli 2021 bij Profipack Verpakkingsmaterialen een bestelling van boven de € 200,- (excl. Btw) te plaatsen. Iedereen die hieraan voldoet, krijgt van ons een van deze toffe badlakens meegestuurd!
5.3 De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
5.4 De winnaar van de prijs geeft Profipack toestemming om zijn of haar naam en eventueel andere persoonsgegevens te delen om contact op te nemen voor het verstrekken van de prijs.


6. Vragen

6.1 Vragen over deze actievoorwaarden en deze actie kunnen worden ingediend bij Profipack.LEES HIER ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN