Schuimfolie

Schuimfolie
Met de schuimfolies van Profipack voorkomt u krassen en beschadigingen. De schuimfoam is schokdempend en ideaal voor kwetsbare oppervlakten. Schuimfolie is beschikbaar in verschillende breedtes. Zo zijn de smalle stroken ideaal om tussen grote oppervlaktes te leggen. Met de bredere stroken kunt u grotere oppervlaktes beschermen, zoals glasplaten.

23 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

23 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Vind het juiste type schuimfoam online

Schuimfolie of schuimmousse, zoals het materiaal ook wel bekend staat, is de perfecte oplossing voor iedereen die de beste bescherming zoekt voor kwetsbare oppervlaktes. De combinatie van schokdempende en krasbestendige eigenschappen van het materiaal maakt deze foam uitermate geschikt voor een breed scala aan schadegevoelige objecten. Ook goed om te weten voor wie zaken voor langere tijd wil opslaan: onze schuimfolies zijn vochtbestendig, dus bij zorgvuldige verpakking beschermt u uw goederen tegen de invloed van vocht. Daarmee voorkomt u bederf en aantasting van de inhoud, wat extra zekerheid biedt voor optimale bescherming. Meubilair is een goede kandidaat, met leer, hout en gelakte elementen die niet aan krassen of scheuren mogen worden blootgesteld. Ook kwetsbare apparatuur, schilderijen en andere kunstvoorwerpen, glas en porselein zijn erg geschikt om te verpakken in schuimfolie. Zoals u mag verwachten van een gespecialiseerde groothandel in verpakkingsmaterialen is Profipack zeer veelzijdig in de verschillende soorten schuimfolie die we aanbieden. Daarbij mag u erop rekenen dat onze inkopers steeds op zoek zijn naar de beste deals, zodat we u een scherpe prijs kunnen bieden voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Diktes en maatvoering

Voor iedere toepassing heeft Profipack een passende schuimfolie in de juiste dikte en afmetingen paraat. Omdat we nu eenmaal een groothandel zijn, vindt u bij ons schuimfolie op rol met een minimale lengte van 250 meter. Zo weet u zeker dat u niet met lege handen staat terwijl u de helft van uw goederen nog in moet pakken! Onze schuimmousse rollen zijn beschikbaar in een aantal diktes, van 0,8 mm voor wie efficiënt wil stapelen met kleine artikelen, tot foam van 3 mm dik voor wie zeker wil weten dat ook de zwaardere schok- en schuurbewegingen geen kwaad kunnen. Let u bij het controleren van uw bestelling ook op de breedte van onze verschillende rollen, die kan variëren van 80 cm tot 1,50 m. Voor specifieke goederen waarbij sprake is van een vochtige atmosfeer of dampvorming raden we onze speciale spinvlies folie aan, dat vocht van buitenaf tegenhoudt, maar damp doorlaat om broeien en rotten te voorkomen. Wat uw speciale wensen op verpakkingsgebied ook zijn: bij Profipack vindt u altijd voordelig de beste oplossingen met het gemak van online bestellen!