Bestelling ophalen

Uw wilt uw bestelling afhalen?

U kunt uw bestelling ook komen afhalen in ons magazijn in Montfoort (Utrecht). Dit kan bijvoorbeeld als u enorme spoed heeft met uw bestelling of als u toevallig in de buurt bent. Afhalen is geheel gratis, dus u bespaart hiermee (eventuele) bezorgkosten.

Hoe werkt het?

Bij voorkeur plaatst u de bestelling vooraf via onze website en kiest u bij verzendmethode ‘Afhalen in Montfoort (Utrecht)’; er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht. Geeft u vooral ook bij het veld opmerkingen aan wanneer u verwacht langs te komen zodat wij daar rekening mee kunnen houden en u tijdig kunnen informeren indien iets niet voorradig is.

Afhalen kan vanaf 2 uur na het plaatsen van de bestelling. Zo hebben wij de tijd om uw bestelling klaar te zetten en kunnen wij tevens controleren of alles ook op voorraad is. Indien één of meerdere artikelen uit uw bestelling niet voorradig is zullen wij uiteraard contact met u opnemen en samen zoeken naar een passende oplossing.

Betaling

Wij vinden het fijn als u de betaling vooraf al afrondt, maar u kunt ook ter plekke pinnen of kiezen voor betaling op rekening (dit kan alleen als u al eerder bij ons besteld heeft).

Afhaaltijden

U kunt uw bestelling bij ons afhalen van maandag tot en met zaterdag op de volgende tijden:

  • Ma-vr: 8.30-12.30 uur & 13.00-15.00 uur
  • Za 8.30-12.30 uur

Afhalen tijdens corona

Ook tijdens corona kunt u nog uw bestelling bij ons afhalen. We proberen het contact te minimaliseren en daarom gelden er tijdens corona aangepaste regels:

  • Pinnen is niet mogelijk, alleen betaling vooraf of op rekening (bestaande klanten)
  • Bestellingen worden bij de ingang aan de roldeur voor u klaargezet
  • Graag vooraf online bestellen; het is niet mogelijk om af te halen zonder vooraf te bestellen

Advies nodig?

Komt u er niet helemaal uit en heeft u productadvies nodig bij het plaatsen van uw bestelling? Of wilt u eerst de producten bekijken en ter plekke uw producten in de verschillende maten dozen passen? Dat kan, maar wel graag op afspraak.