Betalingsmogelijkheden

Eenvoudig betalen met:

Profipack Betalingsmogelijkheden

Om de betaling voor u niet alleen zo gemakkelijk mogelijk, maar ook veilig en vertrouwd te maken, doen we bij Profipack ons best om zoveel mogelijk betaalopties te bieden aan onze klanten. Op dit moment is het mogelijk om via de onderstaande diensten te betalen:

iDEAL

Bij Profipack kunt u veilig betalen via iDEAL. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u automatisch doorgelinkt naar uw eigen bank-portaal (internet bankieren). Daar betaald u in uw eigen, vertrouwde omgeving. Voor meer info zie: www.ideal.nl.

Sofort Banking

Bij Profipack kunt u veilig betalen via Sofort. Sofort Banking is de internationale tegenhanger van iDEAL. Deze methode werkt precies hetzelfde maar heeft een andere ingang bij banken, waardoor het tijdens ideal storingen veelal wel werkt!

PayPal

Betaal eenvoudig en direct via uw eigen PayPal account. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.paypal.nl.

AfterPay

Met AfterPay kun je jouw bestelling thuis op je gemak bekijken, proberen en ervaren. Blij met je bestelling? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.

Credit Card

Het is bij ons ook mogelijk om te betalen via uw Credit Card. U betaalt hierbij met Mastercard of Visa.

Giropay

Bij Profipack kunt u veilig online betalen met Giropay. Giropay is een online betaalmethode voor de Duitse markt.

Mastercard

Als u de bestelde producten wilt komen afhalen, dan kunt u met pin betalen. Wij accepteren alle maestro betaalpassen. Voor meer info zie:www.mastercard.nl.

American express

American Express is een credit card met een loyalty systeem. Bij ons kunt u gemakkelijk met uw American Express kaart betalen. Voor meer informatie klik hier

Op rekening

Let op: Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestaande klanten van Profipack die al meerdere bestellingen hebben geplaatst. Uw bestelling wordt afgeleverd en hierna heeft u 8 dagen de tijd om de factuur te voldoen. U gaat hierbij een overeenkomst aan met Profipack Verpakkingsmaterialen en gaat akkoord dat de rekening binnen 8 dagen betaald wordt.

Vooruit betalen

U kunt het volledige bedrag onder vermelding van uw ordernummer overmaken op het rekeningnummer van Profipack. (IBAN: NL78 INGB 0008 104 615). Uw order wordt dan in behandeling genomen na ontvangst van uw betaling. In uw orderbevestiging vindt u de bankgegevens vermeldt met daarbij het aangegeven betalingskenmerk zodat u het bedrag op de juiste wijze kunt overmaken. Let op!: De verwerking is bij deze methode langer dan andere betaalmethoden. (ca. 1 werkdag)