Creatief met verhuisdekens: Pimp je oude spullen!

Verhuisdekens worden voornamelijk gebruikt voor het beschermen van meubels tijdens transport en opslag. Maar je kunt er nog veel meer leuke dingen mee. Het is tegenwoordig helemaal “hot” om met oude, gerecyclede materialen nieuwe creaties te maken. Wees creatief met verhuisdekens en blaas oude spullen een geheel nieuw leven in. Lees in deze blog wat je allemaal kunt doen met verhuisdekens!

Pluspunten van een verhuisdeken

+ Bescherming tijdens transport en opslag
+ Schok en stoot bestendig
+ Zeer zware kwaliteit
+ Geeft niet af op meubels of andere producten
+ Lange termijn gebruiken
+ Kunnen niet inscheuren wegens afgewerkte rand
+ Kunnen gepersonaliseerd worden

Pimp je kussens op met verhuisdekens

Stijl je bank doormiddel van leuke kussens. Je huis krijgt er direct een gezellige sfeer van. Ben je je oude kussen zat en vind je het zonde om nieuwe te kopen? Of houd je ervan om creatief bezig te zijn? Je kunt oude kussens opnieuw stijlen doormiddel van verhuisdekens. Gebruik de omtrek van de oude kussensloop, zodat je de juiste maten hebt. Pimp je verhuisdeken door hem met verschillende stoffen te combineren, zo krijg je je eigen unieke kussens!

Tover je oude kruk om tot nieuw

Verhuisdekens zijn voor veel verschillende doelen te gebruiken. Mensen gooien hun creativiteit erop los. De dekens worden steeds meer gebruikt voor het stofferen van meubels en in het speciaal krukjes. Het staat niet alleen erg leuk bij je inrichting, maar het is ook nog eens functioneel en lekker zacht.

Verhuisdekens gebruiken als sjaal

Zoals je misschien al wist zijn verhuisdekens lekker warm en heeft het een beschermende functie, dus waarom maken we er geen sjaal van? Heb je nog een (oud) verhuisdeken liggen waar je toch niks meer mee doet? Hergebruik hem dan en tover hem om tot een lekkere warme sjaal.

Terrasdekens pimpen

De koudste dagen zijn voorbij en het wordt langzamerhand weer tijd om lekker buiten te zitten of op het terras een drankje te doen. Met een heerlijke warme deken kun je nog langer blijven genieten. Veel ondernemers gebruiken de verhuisdeken als terrasdeken. Een simpele verhuisdeken alleen ziet er zo saai uit, dus pimp hem tot een sfeervol terrasdeken! Gebruik bijvoorbeeld verschillende stoffen of kleuren om het op te fleuren.

Ben jij niet zo creatief aangelegd?

Bij Profipack verkopen we leuke kant en klare terrasdekens voorzien van een vrolijke kleur streep met een slogan ”Summer is a state of mind”. De dekens zijn afgewerkt met een mooie stevige stiksel rondom en hebben een groot percentage aan wol. Wees er snel bij, want de dekens gaan hard!

Klik hier om zo’n lekker warm terrasdeken te bestellen!

Share