De speedbox: met één kartonnen doos alles super snel ingepakt, uitgepakt en retour gestuurd!

Eindelijk, daar is uw pakketje! U wilt hem natuurlijk zo snel mogelijk open maken. Met man en macht probeert u de doos met uw handen open te maken. Toch maar naar de keuken voor een schaar of een mes. Uiteindelijk heeft u de kartonnen doos open gekregen, maar de doos is niet meer te gebruiken. U bekijkt snel alle producten. Sommige producten vallen tegen en moeten retour gestuurd worden, maar in welke retourdoos?

Situaties als deze spelen zich altijd af buiten het zicht van de webshop. Het is een irritatiepunt voor klanten en u kunt hierdoor zelfs klanten verliezen. Het moet tegenwoordig snel, makkelijk en begrijpelijk zijn. We leven in een tijd waar tijd kostbaar is. Alles wat tijd kost, dat moet sneller kunnen. We hebben immers altijd wat beters te doen. Ook leven we in een wereld waar duurzaamheid centraal staat. Het moet efficiënt en duurzaam. Dus moeten wij voor onze klanten denken. Wij moeten de oplossingen bedenken om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Dé innovatieve verzenddoos

Niet alleen particulieren willen alles sneller, ook bedrijven. Steeds meer werk wordt overgenomen door machines. Ons denkvermogen wordt gebruikt om oplossingen te bedenken, waardoor processen sneller en makkelijker verlopen. Innovatie en optimalisatie. Zo is er ook nagedacht over het inpakken, uitpakken en retour zenden van verzenddozen. Een verpakkingsspecialist is vervolgens op het idee gekomen om een verzenddoos te ontwerpen die makkelijk ingepakt, dichtgeplakt en uitgepakt kan worden zonder schade aan de doos. Hierdoor kan de doos weer gebruikt worden voor de retourzending, dus duurzaam. De speedbox doos!

Speedbox retourdoos met handige stripjes

Wat is er zo handig aan de speedbox retourdoos? Dat zijn de stripjes op de doos. De kartonnen doos heeft drie stripjes. Twee plak strippen en één strip waarmee de doos opengetrokken kan worden. De eerste plakstrip is voor de verzender. Hiermee kunt u de doos gemakkelijk en goed dichtplakken (1). De klant kan vervolgens de doos gemakkelijk opentrekken met de hiervoor bestemde strip (2). Moeten er producten retour? Stop de producten weer in de doos en plak hem dicht met de tweede plakstrip (3). Retour etiket erop en klaar!

De doos bespaart tijd en is makkelijk in gebruik voor de verzender en de klant.

Het autolock dozen systeem

De Speedbox dozen hebben het autolock dozen systeem. Autolock dozen zijn in één beweging in elkaar te zetten zonder het gebruik van tape. Hierdoor is de speedbox doos veel sneller in elkaar te zetten dan de originele Amerikaanse vouwdoos. De doos is al voorzien van plakstripjes. Snel en gemakkelijk dus!

Het Progress assortiment

Profipack Verpakkingsmaterialen heeft een ruim Progress assortiment. Progress heeft onder andere de speedbox retour dozen, maar ze hebben nog veel meer handige dozen in het assortiment. Bijvoorbeeld de postdozen. De postdozen zijn ook voorzien van het autolock systeem. Door het gebruik van plakstripjes is de postdoos een stuk veiliger. De doos wordt volledig dicht geplakt, ook aan de zijkanten. U kunt er dus niet met uw handen in. Ook hebben de postdozen een handig vakje voor de factuur in de doos. U hoeft dus de factuur niet meer op de doos te plakken. Handig en veilig!

De Progress telescopische koker is ook een slim product. Ik hoor u misschien denken, wat is een telescopische koker. Neem bijvoorbeeld een paraplu. Deze zijn langwerpig en moeilijk te verzenden in een doos. Een koker is een langwerpige vierkante doos. De doos is telescopisch, omdat u de koker groter en kleiner kunt maken.

De telescopische kokers uit ons assortiment kunt u met elkaar combineren. Zo kunt u de doos nog langer maken.

Wilt u slimme kartonnen dozen kopen voor verzending? Dan kunt u terecht bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Bespaar tijd en kies voor gemak! We moeten immers zuinig zijn op onze kostbare tijd en goed zijn voor de natuur.

Share

Geef een reactie