Voor de derde keer op rij, de FD Gazelle award 2018!

Dit jaar hebben we hem weer gewonnen, de FD Gazelle award 2018! Voor de derde keer op rij is het niet onopgemerkt gebleven hoe hard wij groeien als bedrijf, en hier zijn we voor beloond. Met een omzetgroei van meer dan 70% in de afgelopen drie jaar zijn wij trots op waar we nu staan met Profipack Verpakkingsmaterialen.

13-11-2018, Apeldoorn.
FD Gazellen awards uitreiking regio Oost.
Foto: Bastiaan Heus

Dubbel feest voor het Profipack team

De FD Gazelle award viert net als Profipack een lustrum jaar. Voor de 15de keer wordt dit jaar de prestigieuze award uitgereikt aan de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar viert Profipack zijn 5de verjaardag en deze FD Gazelle award is de kers op onze taart!

Naast de omzetgroei is er dit jaar ook gekeken naar het groeipercentage aan personeel. En wij als het Profipack team zijn er trots op dat ons team steeds groter wordt. In het afgelopen jaar hebben we vier nieuwe werknemers mogen toevoegen aan ons Profipack team en we hopen dat er steeds meer teamleden bij komen.

Profi-ciat aan alle winnaars

De FD Gazelle had dit jaar de criteria flink verscherpt. De jury heeft gekeken naar o.a. de volgende criteria: Er moest een minimale omzetgroei zijn van 20% over een periode van drie jaar. De bedrijven moeten allemaal ten minste op 1 januari 2015 economisch actief zijn en dienen financieel gezond te zijn. En het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn. Daarnaast werd dit jaar ook het percentage personeelsgroei meegenomen. Met een omzetgroei van 190% is de terechte winnaar van de FD Gazelle award: Werken in de Kempen.

Wij feliciteren alle winnaars van de FD Gazelle award en wensen iedereen veel gezonde groei in 2018 en 2019!

Met dank aan ..

De FD Gazelle award hebben we natuurlijk niet alleen verdiend. We hebben samen deze award verdient met al onze klanten, want zonder u hadden we nooit zulke grote stappen kunnen maken in de afgelopen drie jaar. Daarnaast bedanken we onze vaste leveranciers.

Bedankt voor het vertrouwen in ons de afgelopen 5 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *