Welke opvulmachine past bij u? Lees de blog, vergelijk onze luchtzakjes machines en oordeel zelf!

Producten die schuiven in de doos tijdens het transport, is een echte no go! Om bewegen te voorkomen gebruiken we opvulmateriaal. Sommige vulmaterialen kunnen we kant en klaar kopen, bijvoorbeeld opvulchips of opvulpapier. Voor andere hebben we een opvulmachine nodig. Neem bijvoorbeeld luchtzakjes. Dit is een plastic folie met kamers. Maar hoe komt er lucht in de folie? Het antwoord is simpel: met een luchtzakjes machine. Maar welke luchtzakjes machine heeft u nu precies nodig? In deze blog vergelijken we de opvulmachines: Airboy Nano 1, Airboy Nano 3 en de Airwave. En hopelijk kunt u na het lezen van deze blog eindelijk de keuze maken voor een luchtzakjes machine die bij u past!

Luchtkussenfolie als opvulmateriaal

Luchtzakjes hebben meerdere functies. Er is luchtkussen opvulmateriaal en beschermingsmateriaal. Wat is nu precies het verschil? Stopt u losse luchtzakjes in de doos, dan bent u aan het opvullen. De loze ruimte in de doos wordt dan opgevuld. Er zijn ook luchtkussen beschermingsmatten. Deze matten zijn gemaakt van luchtzakjes die aan elkaar zitten. De kamers van de luchtzakjes hebben de vorm van grote noppen. De beschermingsmat kunt u makkelijk om uw product vormen/wrappen. Gebruikt u deze in de doos om uw product heen? Dan bent u aan het opvullen en beschermen.

#PROFIFACT

Wist je dat onze luchtzakjes voor 99% bestaan uit lucht en voor 1% uit plastic folie. Plastic is een grondstof die we massaal scheiden en waar we vervolgens weer nieuwe producten van maken. Dit maakt de luchtkussenfolie duurzaam. Onze Biodegradable luchtzakjes zijn zelfs biologisch afbreekbaar!

Airboy Nano 1

+ Licht in gewicht, makkelijk te verplaatsen

+ Klein

– Een snelheid van 2,5m/min

De Airboy Nano 1 is een opvulmachine voor de midden / klein gebruiker. De opvulmachine produceert 25 tot 30 luchtkussens per minuut. Met de Airboy Nano kunt u alleen losse luchtzakjes produceren met de speciale Nano luchtzakjes folie. Dit betekent dat de functie van de luchtzakjes alleen opvullen is. Bent u iemand die een aantal pakketjes per dag moet versturen? Dan is de Airboy Nano 1 meer dan voldoende. U moet een kleine investering doen, maar dan kunt u wel uw eigen luchtzakjes produceren.

Airboy Nano 3

+ Licht in gewicht, makkelijk te verplaatsen

+ Voor opvullen en beschermingsmatten

+ Geschikt voor biologische afbreekbare folie

– Een snelheid van 3,5m/min

De Airboy Nano 3 kan naast luchtzakjes ook beschermingsmatten maken. Naast opvullen is deze opvulmachine ook geschikt voor beschermen. Het blijft een machine voor de kleine gebruiker. Het is een kleine en lichte opvulmachine die u makkelijk kunt verplaatsen. De Airboy Nano 3 produceert 25 tot 30 luchtkussens per minuut. De Airboy Nano kan 4 type folies draaien, waarvan 2 soorten die biologisch afbreekbaar zijn.

Airwave 1

+ Een snelheid van 10m/min

+ Geschikt voor verschillende type folies

+ Voor opvullen en beschermen

+ Bluetooth bediening via de telefoon app

+ Uitbereiding mogelijk met vele opties

– Duur in aankoop

De Airwave 1 lijkt op het eerste gezicht niet spectaculair. Maar niets is minder waar. De Airwave is voor de professionele verpakker. U kunt 16 verschillende type folies draaien op deze opvulmachine. Hij is geschikt voor opvullen en beschermen. Daarnaast is de Airwave snel, hij draait wel 10 meter per minuut. De luchtzakjes machine is compact en makkelijk te verplaatsen. De Airwave is uit te breiden met verschillende accessoires. ZO kunt u een voetpedaal of een sensor oog op deze vulmachine aansluiten. Een ideale opvulmachine zou u denken. Dat is het zeker als u veel werkt met luchtzakjes, want het is een machine waar u flink in moet investeren. Maar de investering is het meer dan waard.

Genoeg gelezen. We laten u de opvulmachines gewoon zien! Bekijk de video’s hieronder en krijg een beeld van de drie machines. Heeft u toch niet genoeg gezien dan kunt u altijd langskomen voor een kop koffie en dan laten we u graag de machines uitgebreid aan u zien.

Airboy Nano 1

Airboy Nano 3

Airwave 1

Geef een reactie