Duurzame disposables

Duurzame disposables
Bij disposables kunt u denken aan bijvoorbeeld plastic borden, lepels, roerstaafjes, drinkbekers etc. Disposables die gemaakt zijn van plastic kunnen niet worden afgebroken in de natuur. Daarom is het juist belangrijk om disposables te gebruiken van duurzame materialen. Disposables worden namelijk gezien als afval en worden altijd weggegooid. Kies voor de natuur, kies voor onze duurzame disposables!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Culinair, maar duurzaam genieten

Op een festival komt u steeds meer foodtrucks tegen. Foodtrucks maken allemaal gebruik van disposables. Een verfrissend drankje in een plasticbeker en een lekkere maaltijd op een bord met mes en vork. Aan het einde van een festival dag puilen de afvalbakken uit met afval. Als al deze zakken niet biologisch afbreekbaar zijn, blijft dit afval dus bestaan. Dit moet anders! Daarom hebben wij o.a. kartonnen bekers, borden en bestek van bamboe en opberg bakjes van karton in het assortiment. Gooi vervolgens al het afval in een afbreekbare plastic zak en uw afvalzak is 100% duurzaam.

Duurzaam kantoor

Laat uw klanten zien dat u zich inzet voor duurzaamheid. Als een klant op de koffie komt, schenkt u koffie in een duurzame papieren beker. Met een houten roerstaafje maakt u het duurzame beeld compleet. Dit past perfect in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wat steeds belangrijker wordt in het bedrijfsleven en goed is voor het milieu.

Onze duurzame verpakkingsmaterialen

Bekijk hier ons gehele duurzame assortiment. Zo hebben wij ook duurzame verpakkingsmaterialen, beschermmaterialen en inpakmaterialen. Alleen samen kunnen we de wereld een stukje groener maken!