Duurzame inpakmaterialen

Duurzame inpakmaterialen
Winkels zijn al massaal begonnen met het uitgeven van alleen papieren draagtassen. Echter zijn er ook nog andere oplossingen ter vervanging van de plastic tas. Draagtassen van afbreekbaar plastic bijvoorbeeld. De plastic tassen in het duurzame assortiment van Profipack zijn composteerbaar. Hierdoor worden ze afgebroken in de natuur. 100% ecologisch dus!

28 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

28 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Op de composthoop

Biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen zijn anders dan composteerbare verpakkingen. Composteerbare verpakkingen mogen bij het GFT afval. GFT afval wordt door de natuur afgebroken. Onze composteerbare verpakkingen voldoen aan de EU-norm. Kies daarom niet voor gewoon plastic, maar ga voor duurzaam!

Onze plastic composteerbare zakken en draagtassen hebben we in verschillende afmetingen in ons assortiment. We hebben zakken voor uw afval, maar ook draagtassen voor uw winkel. Bekijk hier de mogelijkheden in ons duurzame assortiment.

Verstandig geplakt met papier

Tape is een zeer veelzijdig product, maar wordt vaak van plastic, rubber of aluminium gemaakt. Dit zijn juist de materialen die slecht zijn voor het milieu. Plastic en aluminium worden niet afgebroken in de natuur en blijven dus liggen. In het teken van duurzaamheid is er nu ook tape van papier. Plak uw duurzame doos dus dicht met tape van natuurlijk materiaal!