Etiketten, binders & labels

Maak het transport makkelijker en duidelijker met de etiketten, labels en binders van Profipack.nl. Bind losse onderdelen of zakken stevig bij elkaar met onze binders. Met etiketten kunt u op een gemakkelijke wijze laten zien dat uw producten niet gestapeld mogen worden of breekbaar zijn. Daarnaast kunt u het transport soepeler laten verlopen door het gebruik van labels.

Voor al uw Etiketten, Binders en Labels
Voor al uw Etiketten, Binders en Labels Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Bedrukte etiketten op rol voor elk transport

Tijdens het transport van producten wordt vaak gebruik gemaakt van standaard kartonnen dozen. Van de buitenkant kunt u niet zien welke producten er vervoerd worden. Als u breekbare producten, zoals glas, wilt verzenden raden wij u aan om gebruik te maken van bedrukte etiketten. Op waarschuwingstape staat bijvoorbeeld de tekst: breekbaar. Als u een etiket op de doos plakt met breekbare producten weten de chauffeurs dat ze voorzichtig met uw pakket om moeten gaan, om schade te voorkomen.

Naast breekbaar waarschuwingstape hebben wij ook waarschuwingsetiketten met de tekst: niet stapelen en paklijst ingesloten. Voor internationaal transport hebben wij ook etiketten met Engelse tekst. Door het plakken van een etiket, weet iedere chauffeur hoe ze om moeten gaan met uw pakket!

Goed verbonden is het halve werk

Open zakken zonder sluiting zijn onhandig en soms zelfs gevaarlijk. Drilbinders bieden hier de juiste oplossing voor. Drilbinders zijn ideaal voor het afsluiten van dikke zakken. Daarnaast worden drilbinders ook gebruikt voor het vastbinden van vloerverwarming en betongaasmatten.

Om uw lading stevig vast te zetten hebben wij pp touw. PP touw is gemaakt van polypropyleen. Het touw is van zeer hoge kwaliteit. Het is dus zeer geschikt voor het vastzetten van zwaardere producten op een pallet of in een aanhangwagen.

De tyrap

Wie kent ze niet, de tyraps. Maar hoe wordt dit geschreven? Er zijn verschillende schrijfwijzen, zoals: tiewraps, tie rap, tie rips en tieraps. Om de discussie de wereld uit te helpen over hoe het geschreven wordt, hier het antwoord: de tyrap! De tyraps staat ook wel bekend als kabelbinders. Losse snoeren zijn een doorn in het oog. Met deze multifunctionele hersluitbare kabelbinders kunt u kabels bundelen en netjes opbergen.

Geef het een label

Wilt u meer overzicht hebben in uw magazijn? Maak dan gebruik van labels. Labels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het gebruik van verschillende kleuren kunt u tijdens intern transport producten herkenbaar maken bij uw personeel. Zo zijn bijvoorbeeld producten van staal altijd geel gelabeld en de blauw gelabelde producten horen bij de afdeling plastic. Zo voorkomt u een rommelig magazijn en verloopt uw intern transport altijd soepel. Dit geldt niet alleen voor intern transport, ook voor de ontvanger kunnen labels voor meer duidelijkheid zorgen over uw lading!

Omdat de labels van PVC zijn gemaakt, zijn ze weerbestendig. In de labels zitten 2 ponsgaten. Hier kunt u een labelclip doorheen halen om uw label vast te zetten op uw product. Door uw producten te labelen, weet u altijd om welk product het gaat.

Etiketten, binders en labels lijken soms overbodig. Niets is minder waar. Met deze producten maakt u het transport overzichtelijker, gemakkelijker en veiliger!