Leadax loodvervanger

Leadax loodvervanger
Leadax is de eerste vervanger van lood ter wereld! Het heeft dezelfde eigenschappen als origineel lood, maar leadax heeft geen schadelijke effecten op het milieu of de gezondheid. Daarnaast is deze loodvervanger ook gemakkelijk aan te brengen en licht in gebruik. Wilt u loodvervanger kopen dan bent u ook nog goedkoper uit, want leadax is goedkoper in aanschaf.

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Loodvervanger in de bouw

In de bouw wordt nog veel gewerkt met lood. Bijvoorbeeld als waterkering in gevels en kozijnen of bij het plaatsen van dakkapellen. Leadax kunt u als loodvervanger in de bouw gebruiken. Leadax kan namelijk worden verwerkt als waterkering in kozijnen en gevels, als aanhechting van de schoorsteen met de dakpannen, als waterdichte aansluiting bij een uitbouw of als loodvervanger bij het plaatsen van een dakkapel. Deze loodvervanger is dus voor alle klussen op of aan uw dak. Leadax heeft een levensduur van minimaal 25 jaar. Gedurende deze periode blijft uw dak waterdicht.

Rol loodvervanger

Lood is zwaar en moeilijk te vervoeren. Leadax daarentegen is gewoon verkrijgbaar op rol. De rol loodvervanger is te verkrijgen in verschillende rollengtes. Zo heeft u een rol loodvervanger al tot 12 meter!

Leadax is gemaakt van PVB restmateriaal. De afkorting PVB staat voor polyvinylbutyral. Het is een folie die afkomstig is van gelaagd glas. Dit deel wordt hergebruikt en daar wordt PVB folie van gemaakt. Deze grondstof wordt ook wel gebruikt in autoruiten. PVB is niet schadelijk voor uw gezondheid of voor het milieu. Dit maakt Leadax een stuk duurzamer dan origineel lood.

Gecertificeerd loodvervanger

De loodvervanger Leadax is KWA gecertificeerd. Dit is de eerste keer dat een loodvervanger ook daadwerkelijk gecertificeerd is. Dit maakt Leadax de eerste en de enige loodvervanger ter wereld met een KWA certificatie. Kies daarom voor deze betaalbare en makkelijk te verwerken loodvervanger.