Meubelhoezen

Meubelhoezen
Meubels zijn met zorg ontworpen om optimaal gebruikerscomfort en -gemak te bieden. Helaas gaat hun praktische karakter vaak verloren op het moment dat meubels opgeslagen, verplaatst, of verhuisd moeten worden. Met de meubelhoezen van Profipack beschermt u uw meubels snel, voordelig en efficiënt. Profipack heeft meerdere formaten meubelhoezen, dus voor elke maat meubel de perfecte hoes!

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Meubelhoezen voor zorgvuldig transport, opslag en verhuisprojecten

Zodra u verhuizingen, transport, of opslag gaat plannen, wordt u geconfronteerd met mogelijke beschadiging en verontreiniging van uw kostbare goederen. Vanwege hun omvang en waarde is het bij dit soort ondernemingen specifiek voor uw meubels van groot belang om de juiste vorm en mate van bescherming te vinden. Profipack heeft ruime ervaring met zorg voor waardevol meubilair. Daarom hebben wij een ruime keuze aan plastic meubelhoezen in ons assortiment opgenomen die niet alleen goede bescherming bieden bij vervoer en opslag van haast alle denkbare meubelstukken, maar ook nog razendsnel en verrassend gemakkelijk in het gebruik zijn. Onze meubelhoezen worden geleverd op een handzame rol en zijn al van perforaties voorzien. Daardoor kunt u eenvoudig voor al uw meubilair een nieuwe passende meubelhoes afscheuren en daarmee in een handomdraai een praktische en lichtgewicht beschermlaag aanbrengen.

Een slimme hulp in vele formaten

Onze meubelhoezen zijn vervaardigd uit hoogwaardige LDPE kunststoffen. Dit materiaal is zeer voordelig in de aanschaf en toch heel geschikt om vocht, stof en andere vuildeeltjes op afstand te houden. Ook voorkomt u met dit materiaal dat de meubels krassen, deukjes en andere beschadigingen oplopen zolang u ze niet hoeft te gebruiken. Wie regelmatig meubels opslaat of transporteert zal ook het lichtgewicht karakter van de meubelhoes waarderen, omdat een rol gemakkelijk is op te bergen wanneer u deze even niet nodig heeft. Profipack meubelhoezen zijn leverbaar in diverse formaten tot wel 300 cm per eenheid, waardoor zelfs de grotere bankstellen in één simpele handeling de bescherming krijgen die ze verdienen. Wij hebben rollen op voorraad met diktes variërend van 20 my tot de zeer robuuste 100 my variant, zodat u zelf kunt bepalen welke mate van bescherming het beste bij uw meubels past. De plastic meubelhoezen van Profipack zijn uitgevoerd in transparant LDPE materiaal, zodat ook tijdens langdurige opslag direct te zien is waar de verschillende meubels zich bevinden. Wie slim om wil gaan met opslag en transport van waardevol meubilair investeert in de gunstig geprijsde meubelhoezen die we voor u klaar hebben liggen!