Asbestzakken

Asbestzakken

Asbest kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Daarom zijn er speciale asbestzakken ontworpen om asbest veilig te vervoeren. Deze asbestzakken zijn voorzien van het a-vignet. U kunt asbestzakken kopen in verschillende afmetingen, zodat golfplaten asbest in hele stukken afgevoerd kunnen worden. De asbestzakken kunt u eenvoudig bestellen en worden snel bezorgd.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Asbestzakken: veilig voor u en de mensen om u heen

Asbest zijn mineralen die zijn opgebouwd uit fijne microscopische vezels. Asbest is met het blote oog niet waar te nemen. Ondanks dat het een natuurlijk product is, kan asbest zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Losse asbest deeltjes kunnen kankerverwekkend zijn. Daarom zijn er zeer strenge regels voor het opruimen van puin waar asbest in voor kan komen.

Zo moet asbest geruimd worden in speciale asbest zakken. Deze asbestzakken zijn voorzien van het a-vignet. De zakken voldoen aan strenge veiligheidsregels, opgelegd door de gemeentes. Bij het gebruik van deze zakken worden losse asbestdeeltjes niet door de ruimte verspreid. Zo wordt werken in de bouw veiliger voor u, uw werknemers en omwonende.

Bij Profipack Verpakkingsmaterialen bieden wij alleen maar de beste producten aan. Zo hebben wij ook de asbestzakken met a-vignet. Ga daarom voor veilig en kies voor de asbestzakken van Profipack!

Voor elk project de juiste afmeting

Profipack is er zowel voor de kleine klus als voor de grote bouw- sloop of renovatieprojecten. Onze asbestzakken zijn van de beste kwaliteit. De zakken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. In hoogte variëren onze asbestzakken tussen 120 en 130 cm. Daarnaast hebben wij asbestzakken in breedtes van 80 tot 130 cm. Er zijn golfplaten van asbest. Deze wilt u natuurlijk niet breken. Door de verschillende lengtes en breedtes van de asbestzakken zijn de asbestzakken geschikt voor golfplaten. Als u asbestzakken voor golfplaten gaat gebruiken, kijk dan goed naar de maat van de zak!

Het is belangrijk om asbest snel te ruimen. Profipack Verpakkingsmaterialen heeft een razendsnelle bezorgservice, zodat uw bouwproject veilig en snel kan verlopen. Niets is zo vervelend als een bouwproject wat stil komt te liggen. Wij verkopen de asbestzakken in bulkpartijen, maar u kunt ook beperkte aantallen bestellen. Zo kunt u snel en veilig aan de slag met uw bouwproject.

Sterke materialen en scherpe prijzen

De asbestzakken van Profipack Verpakkingsmaterialen zijn specifiek ontworpen met veiligheid en gebruiksgemak in het achterhoofd. De asbestzakken zijn uitgevoerd in kunststof materiaal, met transparante overzakken van polyethyleen. Deze materiaalkeuze gaat scheuren en beschadiging tegen, terwijl het afval van de asbestmaterialen luchtdicht bij elkaar wordt gehouden zodra de zak gesloten is. En daarbij biedt Profipack Verpakkingsmaterialen de asbestzakken aan voor een voordelige prijs.

Bij Profipack Verpakkingsmaterialen kunt u ook terecht voor al uw overige afval, want ons assortiment biedt naast asbestzakken ook een uitgebreide selectie aan puinzakkenn en afvalzakken, van geweven polypropyleen of het gangbare zwarte LDPE materialen. Zo heeft Profipack voor iedere puinhoop de juiste zak!