Puinzakken

Puinzakken

In een magazijn, in de bouw of gewoon tijdens een verbouwing komt u veel puin tegen. Puin of zwaar afval is vaak te zwaar voor een gewone afvalzak. De puinzakken van Profipack zijn zeer sterk en geschikt voor dit soort zwaar afval.Onze sterke puinzakken zijn altijd voor een scherpe prijs. U kunt o.a. polypropyleen geweven puinzakken kopen of plastic puinzakken.

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

18 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Precies de juiste puinzakken online kopen

Profipack is expert op het gebied van verpakkingsmaterialen, en aangezien puinzakken in feite verpakkingsmateriaal voor puin zijn, mag u rekenen op een compleet online aanbod van de juiste puinzak voor elke klus. Om het beste type te vinden dat aansluit op uw specifieke behoeften, is het belangrijk om onderscheid te maken tussen met name onze plastic LDPE puinzakken en de geweven polyprop zakken in ons aanbod. Deze verschillen met name van elkaar in de stevigheid en de maximale belasting die ze kunnen verduren. LDPE puinzakken zijn in de regel voordeliger dan de geweven polyprop puinzakken, maar bieden niet de stevigheid die voor bepaalde activiteiten nodig is. Bovendien zullen LDPE zakken vrij snel beginnen uit te scheuren zodra ze worden geperforeerd door een scherp voorwerp binnenin. De geweven structuur van een polyprop puinzak is speciaal bedoeld om zulke vorming van scheuren tegen te gaan. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor situaties waarin scherpe brokstukken, scherven, of andere puntige en zware puinresten het belangrijkste afval vormen.

Puinzakken, maatvoering en bijzonderheden

Naast het verschil in materiaal is het vinden van de best passende puinzak ook een kwestie van maatvoering. Een te grote puinzak is niet meer met de hand te verslepen als u er zwaar puin in wilt opruimen, ook al is hij stevig genoeg om de last te kunnen dragen. Kijk daarom goed naar de verschillende maten waarin u zowel onze polyprop geweven puinzakken als onze LDPE puinzakken kunt bestellen. Wanneer u kiest voor LDPE puinzakken, heeft u bovendien de mogelijkheid om zakken uitgevoerd in doorzichtig plastic te kiezen, zodat u tijdens en na het opruimen nog kunt zien wat de inhoud van de puinzak is. Voor wie het beste van beide werelden wil combineren heeft Profipack bovendien stevige geweven puinzakken met een plastic liner of binnenzak in verschillende maten. Voor onze klanten die met asbestverwijdering te maken hebben, bieden we ook een apart assortiment plastic Asbestpuinzakken aan, die specifiek voldoen aan de strenge eisen die voor dit materiaal gelden. Wie bij het verwijderen van puin aandacht wil besteden aan naamsbekendheid, of wie zeker wil weten dat er geen puinzakken kwijt raken, hebben we de mogelijkheid om uw eigen puinzakken bedrukt aan te leveren. U merkt het: ook als het om de perfect passende puinzak gaat bent u bij Profipack aan het juiste adres!