Wikkelfolie

Wikkelfolie, rekfolie of stretchfolie voor het vastzetten van palletzendingen

Handwikkelfolie, rekfolie of stretchfolie wordt hoofdzakelijk gebruikt om zendingen op pallets te wikkelen of losliggende producten vast te klemmen. Doordat met de wikkelfolie (stretchfolie) de producten naar elkaar worden toe getrokken blijft deze stabiel op de pallet.

Naast de stabiliserende functie heeft de rekwikkelfolie ook nog een beschermende functie. De palletwikkelfolie beschermd uw producten tegen vocht en stof.

Naast transparante wikkelfolie hebben we ook gekleurde wikkelfolie, deze houdt uw producten beschermd tegen UV licht en tegen eventuele niet gewenste kijkers van uw producten.De inhoud wordt anoniem verzonden en is niet zichtbaar tijdens transport.

Voor de grootverbruikers hebben we natuurlijk ook machinewikkelfolie, leverbaar in verschillende rekpercentages, diktes en verschillende kleuren zoals transparant en zwart maar ook leverbaar in desgewenste kleuren. Verschillende diktes wikkelfolie Wikkelfolie is leverbaar in verschillende diktes maar met allemaal dezelfde functie. Het bij elkaar houden van de goederen op een pallet.

Afhankelijk van de goederen die uw vervoert kiest u de dikte van de wikkelfolie. Heeft u lichte kartonnen dozen dan kunt u wellicht uit de voeten met een dunne wikkelfolie van 17my of een voorgerekte wikkelfolie van 9my. Voor scherpe en zware producten kunt u beter een wikkelfolie van 23my of wikkelfolie van 35my gebruiken. De meest gebruikte wikkelfolie blijft nog steeds de standaard wikkelfolie van 20my.