Profipack Verpakkingsmaterialen in de media

12-01-2015 Erkend leerbedrijf


Profipack is onlangs erkend leerbedrijf geworden en heeft nu de mogelijkheid om studenten op te leiden binnen haar onderneming. Studenten krijgen de kans zicht te ontwikkelen en hun bijdrage te leveren aan Profipack Verpakkingsmaterialen. Dit geldt voor MBO en HBO studenten. Wil je graag stage bij ons komen lopen? 
klik dan hier>>>

15-11-2016 Profipack Verpakkingsmaterialen wint FD Gazellen Award 

Op 15 november 2016 werden de FD gazellen Awards uitgereikt voor de regio Utrecht en Oost Nederland. Tussen de winnaars zitten opvallend veel ICT-dienstverleners en groothandels. Vaak timmeren ze Internationaal aan de weg en Profipack is één van.....

Lees meer over dit bericht

Profipack wint FD Gazellen Award


01-10-2016 Profipack wordt Dealer van AIRWAVE 1 Luchtzakjes machine

Vanaf 1 Oktober is Profipack de Nederlandse en Belgische dealer geworden van de Duitse firma Flöter, producent van Luchtzakjes machines. Flöter heeft een nieuwe machine in eigen beheer ontworpen en heet de AIRWAVE 1. Deze machine heeft de mogelijkheid om de standaard kleine luchtzakjes te vullen maar ook de brede matten opvulzakjes.
Daarnaast wordt er ook een 100% gerecycled folie aangeboden. 

01-09-2016 Nieuwe collega - Chris Bogaards

Vanaf 1 September verwelkomen wij een nieuwe collega om onze afdeling verkoop binnendienst te versterken. Mocht je ons telefonisch benaderen is het heel goed mogelijk dat je Chris aan de telefoon krijgt. Hij zal u helpen als u een gepaste offerte wilt ontvangen of als u advies nodig heeft over artikelen op de website. Wij wensen Chris veel succes!

14-04-2016 Aanschaf nieuwe transport bus

Omdat wij steeds meer voluminieuze en grote verpakkingsmaterialen verkopen zoals schuimfolienoppenfolie en kartonnen dozen zijn wij genoodzaakt een grote transport auto aan te schaffen. We hebben nu een 2e bus in de vorm van een Renault Master. We zijn erg trots en hopen u hiermee onze goederen netjes te bezorgen.De machine is bij Profipack verkrijgbaar en is aan te schaffen of op een lease gebruik te verkijgen.

23-03-2016 Leuk Stukje in de Verpakkings Special - EMPACK

Na een goed bezochte beurs op de ESEF in de jaarbeurs Utrecht staat er vandaag een leuk artikel in de Verpakkings Special over Profipack. De verpakkings Special gaat verder over de Esef Technishow en de komende Empack. Kijk voor meer informatie op www.empack.nl

01-03-2016 Beursdeelname ESEF Technishow

Profipack deelt mee aan de ESEF Technishow in de jaarbeurs Utrecht. De Esef technishow is van 15 t/m 18 maart. Omdat profipack veel levert aan de Metaal en oppervlakte behandeling branche staan zij daar met een uitgebreid pakket aanomsnoeringsmaterialen en alles voor oppervlakte bescherming.

kijk voor meer informatie over de deelnemers op www.esef.nl
Daarnaast kunt u natuurlijk contact met ons opnemen voor een gratis toegangskaart.

Stuur ons een e-mail op info@profipack.nl of bel ons op 0348-712514

Tot ziens op de Esef!
Esef Techisnow Profipack

28-09-2015 Centralisatie magazijn Profipack

Profipack heeft zijn magazijn verhuisd en is nu gelegen op de Aartvletterweg 12. De voorraad uit de kleine magazijnen is nu verhuisd naar één, groot centraal magazijn. Dit betekent voor ons dat we op een efficiëntere manier kunnen werken en grotere voorraad aantallen kunnen hanteren. Daarom kunnen wij vanaf nu altijd uit eigen voorraad leveren. 

Leuk stukje in Ondernamen Magazine

Zonder dat er ergens in de familiegeschiedenis ook maar één ondernemer voorkomt, telt het gezin De Jong maar liefst drie ondernemers. Vader Theo is eigenaar van Fintax, zoon Jasper heeft een hoveniersbedrijf ''jasper de jong'' en diens broer Marc richtte Profipack op. Hoewel hun bedrijven niet meer met elkaar overeen hebben dan vestiging in dezelfde straat, is er wel degelijk iets dat hen bindt: een onvervalste aanpakkersmentaliteit.... lees meer >>>>

01-03-2014 Balsponsor bij MSV19
Profipack Verpakkingsmaterialen was afgelopen zondag de balsponsor van MSV19. Na 4 weken op een rij gewonnen te hebben moest MSV19 1 tegen de 2e in de ranglijst. Dankzij de inzet en een doelpunt van Profipack collega Dyon Plas werd er thuis in Montfoort een overwinning behaald van 3 - 1. Een goed gesponsorde bal van Profipack dus! 
Wedstrijdverslag hier>>

Profipack is sponsor geworden bij Msv19 in Montfoort.  Wij van Profipack vinden het belangrijk dat er een goede accomodatie is voor de opgroeiende jeugd en draagt daarom graag zijn bijdrage. Marc heeft vanaf zijn 5e in de jeugd bij Msv19 in Montfoort gevoetbald en heeft vanaf zijn 18e tot z'n 26e in het 1e van MSV gespeeld. Tegenwoordig speelt Collega Dyon plas in het 1e (vlaggenschip) van MSV en wordt hij regelmatig aangemoedigd.