Papieren verpakkingen

Natronkraftpapier is handig en gebruiksvriendelijk voor het verpakken van uw producten. Tevens is het zeer geschikt ter opvulling van loze ruimtes in een doos. Natrokraft papier is leverbaar in verschillende kleuren zoals; bruin, wit, groen, rood, blauw, oranje. Profipack heeft alleen de kleur bruin uit voorraad leverbaar. De andere kleuren zijn op aanvraag leverbaar.
Maskeer papier
Maskeerpapier wordt vaak gebruikt door schilders en spuiters zodat afgeplakte delen niet onder het verf komen te zitten, maskeerpapier is namelijk niet doordringbaar voor verfdoorslag. Maskeer papier is leverbaar in verschillende afmetingen namelijk: 21, 37, 60, 90 en 120cm. Daarnaast leveren we ook papieren tape speciaal voor spuiters, lakkerijen en coaterijen.
Stucloop

Wanneer u vloeren wilt beschermen tijdens verbouwingswerkzaamheden of verhuizingen is stucloopkarton, tetra karton, of ook misdrukkarton genoemd daar ideaal voor. Wij hebben verschillende kwaliteiten stucloop karton leverbaar. Voor thuisgebruik tot het zware stucloop voor industriele verhuizingen.
Dispensers Profipack levert ook dispensers voor het maskeerpapier en natronkraf papier. Met deze dispensers kunt u makkelijk uw papier afscheuren van de rol. Kies uit ons assortiment het soort papier welke bij uw werkzaamheden passen.

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 38 in totaal

per pagina

Foto-tabel  Lijst