Papieren zakken

Papieren zakken

Bij Profipack hebben we een groot assortiment aan papieren zakken. Een papieren zak is zeer milieuvriendelijk en kan voor veel toepassingen gebruikt worden. Neem bijvoorbeeld een papieren zak voor groente en fruit, of om uw vis in te verpakken. U kunt bij ons voordelig uw papieren zakken online bestellen. Papieren zakken kopen was nog nooit zo makkelijk!

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

1 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Bruine papieren zakken, waar zijn ze te koop?

Papieren zakken hebben vaak een bruine kleur in tegenstelling tot de plastic zakken. Bruine papieren zakken zijn zeer milieuvriendelijk. Veel milieuvriendelijke producten die van karton zijn gemaakt, die hebben een bruine kleur. Zo ook deze papieren zakken. Bij Profipack kunt u deze bruine papieren zakken kopen in onze webshop. De papieren zakken zijn er ook in het wit.

Papieren blokbodem zakken

Papieren zakken met een blokbodem zijn simpelweg zakken die kunnen staan. De bodem is rechthoekig en plat, als de papieren zak recht op staat. Wel kunt u de papieren blokbodemzakjes zo vouwen, dat ze horizontaal en plat gestapeld kunnen worden. De papieren blokbodemzakken zijn zeer geschikt voor de verkoop. U kunt producten uw er netjes en rechtop in plaatsen. Vervolgens kunt u de bovenkant omrollen en kunnen klanten de dichte zak zo meenemen. De papieren blokbodemzakjes hebben we bij Profipack in verschillende maten.

Papieren groente- en fruit zakken

Een grote ergernis voor veel mensen is het vele plastic in de wereld. We hebben ondertussen een plastic zee. Dit is hét onderwerp voor veel milieuactivisten. Het merendeel van de verpakkingsmaterialen zijn nog steeds van plastic. Toch is er een verandering gaande en komen er steeds meer papieren verpakkingen.

Als u een supermarkt in loopt, dan komt u bijna altijd als eerste bij de groenteafdeling. Hier wordt nog veel gebruik gemaakt van plastic. Profipack heeft papieren groentezakken. U kunt meerdere soorten groente in één papieren groentezak meenemen. Zo doen de groenteboeren het ook nog steeds! Je voorkomt hiermee dat er te veel verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Ditzelfde geldt voor fruit. Fruit kunt u ook het beste verpakken in papieren fruitzakken.

Vervolgens gooit u de papieren zak weg bij het papier/karton. Dit wordt weer gerecycled. En van het gerecyclede papier worden weer andere verpakkingen gemaakt, bijvoorbeeld: gerecycled poetspapier .