Luchtzakjes folie

Voor het opvullen van uw dozen en beschermen van uw producten biedt Profipack verschillende afmetingen, diktes en type folies. Voor het opvullen en bufferen van uw dozen bied Profipack ketting zakjes met een breedte van 210mm met verschillende lengtes van 100, 150, 210 en 300mm. Voor het inwikkelen of als gebruik van tussenleg vellen biedt Profipack ook de luchtmatten. Deze matten zijn breder dan de ketting zakjes en zijn 420mm breed. Deze standaard folie's zijn allemaal 20my dik.

Naast de standaard luchtkussen folie bied Profipack ook volledig composteerbare folie, antistatische folie (ESD folie) voor het inpakken van elektrische apparaten.

Heeft u lichtere producten en dozen om op te vullen dan bieden wij ook Eco luchtzakjes folie van 15my en super Eco luchtzakjes folie van 12my, deze folies zijn dunner en daardoor zit er meer meters op de rol. Hierdoor is de folie voordeliger en ook beter voor het millieu.

Voor het echte zware werk biedt Profipack ook heavy duty folie. Deze sterk PP luchtzakjes folie is verschrikkelijk sterk en kan tegen zwaren stoten en veel gewicht. De Heavy duty zakken van 210 x 200mm bufferen met gemak 100 Kg.

30 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

30 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst