Over ons - bij Profipack Verpakkingsmaterialen

Maak kennis met

Profipack Verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingsmaterialen is ontstaan door een idee van Marc met als doel: ‘’één van de grootste online verpakkingsgroothandel worden van Nederland en België’’. En als je écht iets wil dan kan je het bereiken! Met deze gedachte is Profipack Verpakkingsmaterialen in 2013 opgericht door Marc de Jong.

Profipack is klein ontstaan vanuit huis met wat opslag in een boerenschuur. Marc heeft Profipack in het begin in zijn eentje opgezet en gerund. Voor de verkopen, het bijhouden van de webshop, de administratie en de ritjes naar klanten waren al snel meer mensen nodig, het Profipack team! Inmiddels zit Profipack Verpakkingsmaterialen centraal gevestigd in Montfoort met 2500m2 aan opslag ruimte en meer dan 3.500 unieke producten!

Groeien en succes

Een nieuw pand

Profipack levert alles wat je maar kunt bedenken aan verpakkings- en beschermingsmaterialen. Het magazijn was daarom ook tot de nok toe gevuld met noppenfolie, zakken, kartonnen verpakkingen, opvulmaterialen, verpakkingsmachines, verhuismaterialen, tape en nog veel meer. Er was al snel een chronisch gebrek aan ruimte. Daarom is Profipack in 2018 verhuisd naar een groter pand. Vanaf deze locatie in Montfoort worden nu alle verpakkingsmaterialen super snel verzonden en bezorgd bij de klanten. Wat maakt Profipack nu zo succesvol? ‘Klanten zoeken beleving, willen weten hoe een product werkt. We zijn niet alleen verkopers, we zijn ook adviseurs.’ - Marc de Jong

Waar staat Profipack voor?

U staat als klant centraal bij Profipack Verpakkingsmaterialen.
Wij staan altijd voor u klaar. Heeft u een vraag, stel deze dan gerust.

Uitgebreid assortiment!

Meer dan 3.500 unieke producten in ons magazijn!

Snelle levering!

Door harde werkers en geavanceerde systemen lukt 'vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis.'

Scherpe prijzen!

Door het goede contact met onze leveranciers bieden wij u altijd scherpe prijzen.

Hoe gaan wij te werk?

Wij werken in een gezellige bedrijfscultuur met een mix van talent, ervaring, eigenzinnigheid en doorzettingsvermogen. Wij hebben het motto: ‘’Niet lullen, maar poetsen!’’. Het hele Profipack team werkt de hele dag aan hetzelfde doel: de klant blij maken en voorzien van de beste verpakkingsmaterialen! Profipack, meer dan verpakkingsmateriaal alleen. Benieuwd naar hoe wij de bestellingen elke dag verwerken? Bekijk de video, en neem een kijkje in de wereld van Profipack Verpakkingsmaterialen.

Onze cultuur

Zin om een kijkje bij ons binnen te nemen?

Neem een kijkje