Over ons - bij Profipack Verpakkingsmaterialen

Professionele Verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingsmaterialen is de verpakkingsgroothandel in de regio Utrecht en levert door het hele land. Voor al uw verpakkings- en beschermings materialen. Een grote voorraad, scherpe prijzen en snelle levering zijn kernwoorden waarvoor Profipack staat. Met hulp van betrouwbare leveranciers en fabrikanten uit de hele wereld is Profipack in de mogelijkheid de juiste verpakkingsmaterialen bij u te leveren. Enkele producten die Profipack zelf Importeert zijn: Verhuisdekens, Opslagdekens, Big bags, Puinzakken, Wikkelfolie en omsnoeringsband.

Omdat wij dit allemaal in eigen beheer doen zijn we in de mogelijkheid tegen messcherpe prijzen te leveren. Tevens heeft u als klant inspraak op de afmetingen, kleuren of bedrukkingen.

Een aantal redenen om te kiezen voor Profipack

Vink ProfipackKlantgericht

      Bij Profipack is de klant koning. Wij luisteren naar uw wensen, zijn flexibel en oplossingsgericht. Ons doel is niet om aan u verwachting te voldoen, maar om ze te overtreffen.

Vink ProfipackKwaliteit

      Profipack staat voor kwaliteit. Wij leveren het beste verpakkingsmateriaal, doordat we werken met zowel nationale als internationale leveranciers, elk met hun eigen expertise.

Vink ProfipackScherpe prijzen

       Door het goede contact met onze leveranciers bieden wij u altijd scherpe prijzen. Op deze manier verzekeren we ons ervan dat u ons ook bij de volgende keer weer inschakelt.      

Inmiddels uw Interesse gewekt?

Kijk eens rond op onze website en neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat Profipack Verpakkingsmaterialen voor u kan betekenen.