Persoonlijke bescherming

Aan sommige beroepen zijn risico’s verbonden. Om lichamelijke schade of letsel te voorkomen is persoonlijke bescherming verplicht in deze beroepen. Ook als het niet verplicht is, maar u werkt wel in een gevaarlijke omgeving of met producten die een risico vormen, maak ook dan gebruik van persoonlijke bescherming. Bij Profipack hebben we alles voor het beschermen van uw hoofd tot uw tenen.

Voor al uw Persoonlijke bescherming
Voor al uw Persoonlijke bescherming Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Oren, ogen en mond

Uw hoofd is erg kwetsbaar. Hier zitten namelijk uw oren, ogen en mond. Deze dienen bij risicovol werk beschermd te worden. Wij hebben dus naast een veiligheidshelm voor uw hoofd ook persoonlijke bescherming voor uw oren, ogen en mond.

Werkt u veel met stof, dan biedt een stofmasker de ideale bescherming. Het inademen van stof kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Neem daarom geen enkel risico. Dit geldt ook voor uw gehoor. Werkt u met machines die harde geluiden produceren, doe dan oordoppen in of maak gebruik van oor kappen / gehoorbescherming. Oren zijn kwetsbaar en eenmaal beschadigd gehoor is niet meer te herstellen. Het meest zuinig zijn we toch wel op onze ogen. Deze zijn erg kwetsbaar. Kleine materialen kunnen grote schade veroorzaken. Draag daarom altijd de juiste veiligheidsbril. Zo hebben wij o.a. lasbrillen, als u tijdens uw werkt last. Zorg dat een veiligheidsbril goed past.

Laat je handen wapperen

Handbescherming is er in vele soorten en maten. Handschoenen voor algemeen gebruik biedt bescherming, maar niet voor specialistisch werk. Wij hebben de volgende werkhandschoenen in ons assortiment:

- Montage werkhandschoenen
- Lasbestendige werkhandschoenen
- Snijbestendige werkhandschoenen
- Koudebestendige werkhandschoenen
- Hitte werende werkhandschoenen
- Stratenmakers handschoenen
- PVC werkhandschoenen

Zorg dat u voor alle werkzaamheden de juiste werkhandschoenen heeft.

Van laars tot schoen

Onder veiligheidskledij vallen ook de juiste schoenen. Werkt u met zware materialen of materialen met scherpe randen / gevaarlijke materialen, dan zijn goede schoenen noodzakelijk. U hoeft maar één keer iets op uw voet te laten vallen met gewone schoenen aan en uw voet is beschadigd. Gewone schoenen zijn hier niet tegen bestand en gaan kapot, waardoor uw voet extra gevaar loopt. Er zijn speciale werkschoenen die de optimale bescherming bieden. Daarnaast hebben wij ook laarzen in het assortiment. Deze geven niet zo zeer goede bescherming tegen verwondingen, maar wel tegen water. En ook natte voeten willen we tijdens het werk vermijden!