Ruime keuze uit verpakkingsmaterialen

Profipack Verpakkingsmaterialen, uw partner met ruime keuze in verpakkingsmaterialen en alles voor verzending en transport!

Uw partner voor verpakkingen van al uw producten

Al 5 jaar is Profipack Verpakkingsmaterialen uw betrouwbare partner voor verpakkingsmaterialen, beschermingsmaterialen en alles voor in kantoor, magazijn en werkplaats.

In ons uitgebreide assortiment hebben we meer dan 3 000 artikelen op het gebied van transport, verzending en verpakking. 

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Voor ieder artikel hebben wij de juiste verpakking! 

Uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen

In onze webshop vindt u een breed gamma aan producten zoals noppenfolie en krimpfolie om uw goederen te beschermen, een ruime keuze in kartonnen dozen, kartonnen verzendkokers, noppenfolie enveloppen voor het versturen van kwetsbare producten. 

Daarnaast hebben wij ook alles voor in de werkplaats zoals poetsdoeken, poetspapier, afvalzakken, werkhandschoenen, zeep, toiletpapier en absorptie middelen.

Bovendien maken we ook verpakkingen op maat! Wilt u kartonnen dozen, plastic zakken, tape of afzetlint bedrukken? Ook daarmee helpen wij u graag zoeken naar de juiste afmetingen met uw specifieke eisen.

Advies over uw verpakkingen

             Heeft u advies nodig over hoe u een product wilt verpakken? U kunt ons telefonisch bereiken van 08.00 tot 18.00 en uiteraard ook per e-mail. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon even langs te komen en te                        bespreken waar u naar op zoek bent. Voor verzenden, archiveren, beschermen of een speciale verpakking: Bij Profipack vindt u altijd de juiste oplossing tegen een eerlijke prijs!