Profipack valentijnsactie: waarvan gaat jouw hart sneller kloppen?

Ondanks dat het buiten nog koud en guur is, krijgen wij het al warm van binnen als wij denken aan Valentijnsdag. Die mooie dag in februari, is elk jaar dé perfecte dag om jouw geliefde te verassen met een romantisch gebaar. Wat dacht je ervan om jouw valentijn te verassen met een prachtige bos rode rozen? Of wat dacht je van een leuke valentijnsactie waarbij je jouw liefje verrast met een heerlijke maaltijd? De liefde van de man gaat immers door de maag 😉. Bij Profipack ben jij natuurlijk onze valentijn en we konden dan ook niet achterblijven met een eigen valentijnsactie.

 Bij Profipack laten wij met onze valentijnsactie jouw hart graag sneller kloppen. Daarom willen wij jou een belangrijke vraag stellen: van welk product gaat jouw hart sneller kloppen? Is dat misschien van een mooie, plopperige noppenfolie die doet denken aan een romantisch, knapperend haardvuur? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een lekkere, plakkende PVC tape? Of wat dacht je van een lekkere, warme verhuisdeken, waar je met je geliefde knus onder weg kunt kruipen? Ons hart slaat inmiddels al overuren hoor!

Voor onze valentijnsactie kun je nu in de twee weken voor Valentijnsdag stemmen op jouw favoriete product. Dit kan dus van alles zijn! Van noppenfolie tot wikkelfolie, of kartonnen dozen. Van alle producten waarop gestemd wordt, kiezen wij tien Hartenjagers uit. Deze geliefde producten kun je op Valentijnsdag van 09:00 tot 18:00 in onze webshop bestellen met een aantrekkelijke korting. Laat ons dus weten van welk product jouw hart sneller gaat kloppen en wie weet zie jij jouw geliefde wel terug tussen onze Hartenjagers op Valentijnsdag. Krijg je het al warm van binnen?
HARTENJAGERS FORMULIER

Op welke product ontvang je graag korting?
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Privacy *VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE VALENTIJNsACTIE

De twee weken voor Valentijnsdag is het mogelijk om een Hartenjagersformulier in te vullen. Hierop mag je aangeven op welk product jij graag korting zou willen ontvangen met Valentijnsdag. Op basis van de ingezonden antwoorden maken wij een top 10, waarin onze 10 Hartenjagers komen te staan. Deze Hartenjagers worden op Valentijnsdag bekend gemaakt en op deze dag kun je dan profiteren van een geweldige korting! Gaat jouw hartje al sneller kloppen?
Deze actie loopt van 14/02/2022 09.00 uur tot 14/02/2022 18.00 uur.
De productgegevens hebben wij nodig om een top 10 te maken voor de actie.