Verzendzakken / Coex enveloppen

Verzendzakken / Coex enveloppen

Coex enveloppen worden ook wel verzendzakken genoemd. Deze plastic verzendzakken zijn gemaakt van coex materiaal en zijn sterk en waterafstotend. Verzendzakken zijn ideaal voor webshop bestellingen. Ze hebben een zelfklevende sluiting met beschermstrip. U kunt de verzendzakken laten bedrukken met uw eigen logo. Zo komt uw zending altijd aan in uw eigen stijl. Onder de verzendverpakkingen zijn de verzendzakken een goedkoop alternatief voor de verzenddoos.

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

19 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Verzendenveloppen

De coex verzendverpakkingen worden ook wel als verzendenveloppen gezien. De kleine coex enveloppen kunnen namelijk makkelijk door een brievenbus heen. Zo worden de coex verzendenveloppen ook wel gebruikt voor het verzenden van sieraden. Wij raden bij het verzenden van sieraden in een coex envelop wel beschermingsmateriaal aan. Bescherm uw sieraad door het bijvoorbeeld eerst in noppenfolie te wikkelen. Of gebruik onze handige noppenfolie zakjes!

De plastic verzendverpakkingen zijn van coex gemaakt, maar dit wil niet zeggen dat met scherpe spullen de envelop niet kapot kan. Bescherm daarom ook altijd producten met een scherpe rand of punt, voordat u deze verzend in een coex verzendenvelop.

Verzendzakken voor kleding

De verzendzakken worden vaak gebruikt voor het verzenden van kleding. Verzendzakken gemaakt van sterk coex materiaal zijn ideale verzendzakken voor uw webshop. Kleding is over het algemeen niet heel zwaar. Als u kleding wilt versturen dan wilt u dit het liefste zo licht mogelijk doen. De coex kleding verzendzakken zijn licht en in verschillende maten verkrijgbaar. Dus of u nu veel of weinig kleding gaat versturen, het zijn ideale kledingzakken.

Door de sterke plakstrip blijft uw kleding stevig in de plastic verzendzak zitten tijdens transport. De plakstrip is éénmalig te gebruiken. Andere mensen dan de ontvanger kunnen dus niet ongezien spullen uit de coex verzendzakken halen. Dan is de zak zo beschadigd, dat dit direct te zien is. Extra veilig dus!

Onze retour verzendzakken hebben twee plakstrippen. Eén plakstrip is voor de verzender en één voor de ontvanger. De ontvanger maakt bij het openmaken van de coex verzendzak de plakstrip open. Als de ontvanger het product retour wil sturen, dan kan diegene gebruik maken van de tweede plakstrip.

Verzendzakken met logo

Wilt u verzendzakken met logo kopen? Dat kan! Wij kunnen verzendzakken bedrukken met uw eigen logo of tekst. Met gepersonaliseerde verzendzakken bent u herkenbaar voor uw klanten. Ook brengt dit een extra stukje klantbeleving met zich mee. Is het pakketje leuk ingepakt met een tekst? Dan is het een extra feestje om het pakket open te maken. Laat daarom uw verzendzakken bedrukken! Kijk voor onze mogelijkheden op de pagina product personalisatie.