Verzendlabel printers

Verzendlabel printers

Een labelprinter is geschikt om labels van de verschillende pakketdiensten te printen. Profipack heeft verschillende verzendlabel printers in het assortiment. Wilt u meteen goed beginnen met het printen van etiketten? Kies dan voor onze verzendlabel starters set. Dan koopt u een Zebra labelprinter met bijpassende etiketten op rol. Naast de verzendlabel printer hebben we ook Dymo labelwriters voor het printen van bijvoorbeeld adres etiketten.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Labelprinter verzendlabels

Een labelprinter is een printer die verzendetiketten print. Een pakketdienst wilt een etiket op de pakketten hebben. Op de verzendlabel staat het adres van de klant en het adres van het bedrijf. Ook staat er een barcode op de verzendetiket. Deze barcode hebben de pakketdiensten nodig om alle pakketten netjes en op tijd te verzenden. Als u één pakket wilt versturen kunt u bij een pakketdienst punt een label laten printen. Als u veel pakketten verzend, is het printen van uw eigen verzendlabels zeer verstandig. Het scheelt veel tijd en geld.

Als u een labelprinter wilt gaan gebruiken, dan heeft u ook verzendlabels nodig. Er zijn verschillende maten labelprinters en verzendlabels. Elke pakketdienst heeft namelijk een eigen formaat label. Als u verzendlabels gaat printen let dan goed op of het formaat van het etiket past in de printer en de juiste is voor de door uw gekozen pakketdienst.

Etiketten afdrukken

Profipack heeft etikettenprinters van o.a. Zebra en Bixolon. Dit zijn bekende merken labelprinters. Etiketten afdrukken was nog nooit zo makkelijk. U kunt de labelprinter koppelen met uw computer. Vervolgens kunt u de etiketten op de computer klaarzetten en door de koppeling met de printer kunt u snel en gemakkelijk de labels uitprinten.

Label printers zijn vaak thermische printers. Thermische printers die printen niet met inkt. Door de warmte worden de etiketten bedrukt. Let wel op dat u etiketten koopt die geschikt zijn voor een thermische printer. Dit zijn thermische etiketten.

Printer etiketten

Profipack heeft printer etiketten in verschillende maten. U kunt bij ons terecht voor PostNL-, DPD- en DHL labels. Zebra is het originele merk als het gaat om verzendlabels. Echter verkopen wij labels van dezelfde kwaliteit, maar voor een betere prijs. Wilt u dus nieuwe etiketten kopen, maar niet te veel betalen? Kies dan voor de verzendetiketten en label printers van Profipack.