Wat is een asbest big bag?

Wil je grote hoeveelheden asbest afval afvoeren? Maak dan gebruik van een asbest big bag. Deze zakken zijn speciaal gemaakt voor het veilig vervoeren en tijdelijk opslaan van asbesthoudende materialen. De big bags asbest hebben een plastic binnenzak en een schort waardoor je de zak goed kunt afsluiten. Dankzij de LDPE binnenzak kunnen er geen asbestvezels uit de big bag ontsnappen. Elke asbest big bag bevat een asbestlogo in meerdere talen. Hierdoor kun je veilig en verantwoord asbest afval afvoeren, ook in het buitenland. Dankzij de schort die kan worden afgesloten, kan er ook niks uit de bulk bag waaien.

Big bags asbest voorzien van standaard lussen

Dankzij het asbestlogo op de big bags asbest, kun je op een veilige manier al je asbest afval afvoeren. Iedereen kan namelijk zien dat de zakken asbest bevatten. Doordat de zakken bestaan uit een binnenzak en een buitenzak zijn ze extra stevig en zullen ze ook niet snel uitscheuren. Ze hebben een vlakke bodem, waardoor ze goed blijven staan. Onze asbest big bag heeft daarbij standaard hijslussen. Hierdoor kun je op een eenvoudige manier jouw asbest afval afvoeren. Heb je daarbij kleine hoeveelheden asbest die je wilt afvoeren? Maak dan gebruik van onze betrouwbare asbestzakken. Deze hebben we in verschillende afmetingen.

Veilige asbestverwijdering

Asbest moet je altijd veilig verwijderen en afvoeren. Hiervoor zijn onze big bags asbest uitermate geschikt en ze voldoen aan alle wettelijke eisen. Onze asbest big bag heeft een inhoud van 1000 kuub en een maximaal draagvermogen van 1500 kg. De doekdikte is daarbij 160 gr/m2. Het materiaal is daarbij geweven, wat enorm bijdraagt aan de sterkte van de zak. Zo kun je op een veilige wijze je asbest afval afvoeren, zonder dat je asbestdeeltjes verliest. Elke kuubzak heeft daarbij ook een uitstekende perforatieweerstand. De naden zijn gestikt voor extra stevigheid. De hijslussen zijn daarbij mee gestikt in de zijnaden.

Verschillende soorten big bags

Bij Profipack hebben we niet alleen de asbest big bag voor asbest afval afvoeren. We hebben namelijk ook nog asbestzakken. Ook met deze zakken worden kleine hoeveelheden asbest tijdelijk opgeslagen en afgevoerd. Daarnaast hebben we niet alleen big bags asbest in ons assortiment. We hebben namelijk een ruim en compleet aanbod van verschillende big bags bij Profipack. Zo hebben wij onze standaard bag met een inhoud van 1000 kuub en een draagvermogen van 1500 kg. Zoek je een zak die echt veel kilo kan dragen? Dan moet je gaan voor onze heavy duty big bags met een draagvermogen van wel 2000 kg.

Lees ook: "Asbest verwijderen: zo ga je te werk"

Asbest afval afvoeren met Profipack

Wil je voordelig en snel asbest afval afvoeren? Doe dit dan met Profipack als verpakkingspartner. Wij hebben een ruim voorraad van big bags asbest op voorraad liggen, zodat je bij ons eigenlijk nooit misgrijpt. Onze asbest big bag voldoet daarbij ook aan alle wettelijke eisen, zodat je zonder zorgen al je asbesthoudend materiaal kunt afvoeren. Daarbij kun je bij Profipack zowel als bedrijf, als ook als particulier bij ons bestellen. Plaats jij daarbij een bestelling voor 16:00 uur op een werkdag? Dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog.

Lees ook: "Hoe lees je de label van een bulk zak?"