Profipack biedt verschillende bouwfolies op rol aan. Naast de gewapende dampdoorlatende folie biedt Profipack ook PE folie, gewapende dampremmende aluminiumfolie en gewapende dampremmende PE+PP folie aan. Al deze bouwfolies hebben verschillende doeleindes. Zo zijn er folies geschikt om jouw dak af te dekken, maar ook folies om jouw vloer, wand of gevel af te dekken. Kijk voor meer informatie over een precieze functie van elke folie in de productinformatie onder het product.
Bouwfolie op rol is makkelijk en snel in gebruik. Wanneer je jouw vloer wilt afdekken kan de folie zo over de vloer worden afgerold. Wanneer de folie is afgerold is het alleen nog maar een kwestie van het vastmaken van de folie. Tevens is het opbergen van een folie op rol makkelijker dan een folie die moet worden opgevouwen. 
Profitip: Plaats de folie bij het afdekken van de vloer niet alleen over de vloer, maar ook ongeveer 20 centimeter tegen de wand aan. Zo voorkom je dat het vocht zich optrekt tegen de wand.
Doordat er veel verschillende soorten bouwfolie zijn kan bouwfolie voor veel verschillende doeleindes gebruikt worden. Bouwfolie op rol kan bijvoorbeeld worden gebruikt om iets af te dekken tijdens de bouw, maar ook om een dak, wanden of gevels waterdicht te maken en te isoleren.