Producten verpakt in inpakpapier

Inpakpapier hebben wij bij Profipack in alle soorten en maten. Zo hebben we courant papier, wat zeer geschikt is om poreuze goederen in te verpakken. Denken hierbij bijvoorbeeld aan aardewerken schalen en bekers. Daarnaast hebben wij natuurlijk verschillende soorten geschenkpapier. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan een cadeautje ontvangen in een leuke verpakking? Bij Profipack kun je diverse soorten inpakpapier online kopen. Zo hebben wij bruin inpakpapier, wat kraftpapier wordt genoemd. Ook hebben we inpakpapier verhuizen, wat weer bekend staat als courantpapier.

Lees ook: "Honingraat papier - het duurzame inpakpapier"

Op deze pagina vertellen we je wat meer over een paar soorten inpakpapier die je bij Profipack kunt aanschaffen. We hebben een bijzonder ruim assortiment, ook op het gebied van de perfecte geschenkverpakking.

Kraft papier als rol inpakpapier

Kraftpapier is een ideale vervanger voor het standaard cadeaupapier. Je kunt op een leuke manier geschenken inpakken met dit inpakpapier bruin. Het bruin inpakpapier straalt een zekere rust en elegantie uit en het geeft jouw geschenk een bijzonder luxe uitstraling. Het kraftpapier wordt gemaakt van kraftprocedé en is van bijzonder stevige kwaliteit. Je kunt er een keur aan verschillende producten mee inpakken. Zo kunnen er grote producten mee worden ingepakt, maar ook andere producten met dit bruin inpakpapier.

Lees ook: "10 inpak tips voor het verzenden van je pakketje"

De afmeting van één rol kraft cadeaupapier is verschillend. Zo kun je een rol kopen met een afmeting van 30 cm, maar ook een rol inpakpapier van 70 cm. Bij inpakpapier groothandel Profipack hebben we een uitgebreid assortiment, zodat je altijd een rol inpakpapier bruin bij ons vindt die bij jou past.

Waarom bruin inpakpapier kopen bij Profipack?

Waarom zou ik mijn bruin inpakpapier kopen bij Profipack? We zijn blij dat je deze vraag stelt. Allereerst hebben we bij Profipack een bijzonder duurzaam product in handen. Zo is ons inpakpapier bruin gemaakt van gerecycled materiaal. Hierdoor is het product echter niet van minder kwaliteit, of minder stevig. Het is gewoon bijzonder duurzaam. Daarnaast is ons bruin inpakpapier gemaakt van FSC-gecertificeerd materiaal. Hierdoor weet je dat het met ons inpakpapier bruin echt aan het juiste adres zit.

Inpakpapier verhuizen, oftwel courantpapier

Ook voor inpakpapier verhuizen zit je bij Profipack goed. Hiervoor gebruiken wij meestal courantpapier. Dit inpakpapier verhuizen wordt vooral gebruikt om krasgevoelige producten of breekbare voorwerpen mee in te pakken. Denk hierbij vooral aan borden en bierglazen, maar ook aan schalen en theemokken. Door je serviesgoed goed in te pakken met dit inpakpapier voorkom je dat er krassen op ontstaan tijdens de verhuizing. Daarnaast voorkom je ook breekschade. Het papier voelt prettig aan en het is makkelijk verwerkbaar. Hierdoor heb je in een paar tellen een goede papieren verpakking die bescherming biedt tot in het nieuwe huis.

Waarom je inpakpapier voor een verhuizing kopen bij Profipack?

Het inpakpapier verhuizen van Profipack is geschikt voor verschillende doeleinden. Zo kun je er niet alleen je serviesgoed mee inpakken, maar ook andere kwetsbare en breekbare voorwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een glazen lampenkap. Deze kun je prima inpakken met ons inpakpapier verhuizen. Het materiaal wordt daarnaast ook gebruikt door slijterijen en wordt gebruikt om eten mee warm te houden. Je kunt dit inpakpapier verhuizen op diverse locaties verkrijgen, maar bij Profipack combineren wij een ruim aanbod met scherpe prijzen. Daarnaast hechten wij een hoge waarde aan kwaliteit, zodat jij altijd een topproduct krijgt.

Lees ook: "21 tips over duurzaam verhuizen"

Je inpakpapier online kopen bij Profipack

Bij Profipack kun je eenvoudig en snel inpakpapier online kopen. We combineren daarbij een ruim assortiment met scherpe prijzen. Zo kun je bij ons al bruin inpakpapier kopen vanaf €16,45 per rol. Ook kun je bij ons inpakpapier verhuizen kopen vanaf €17,50 per pak. Zo ben je bij Profipack altijd voordelig uit. Plaats je daarbij een bestelling van €99,- of meer voor verzending in Nederland? Dan betaal je voor jouw bestelling bij Profipack geen verzendkosten. Dat is nog eens voordelig inpakpapier kopen!

Lees ook: "Ik ga verhuizen, wat nu? De verhuistips voor het inpakken"

Inpakpapier kopen bij Profipack groothandel

Profipack Verpakkingsmaterialen is een inpakpapier groothandel, dat zich richt op het leveren van inpakpapier aan andere bedrijven. Deze bedrijven hebben vaak een grote voorraad aan verschillende soorten inpakpapier nodig, waardoor ze in staat zijn om aan de vraag van hun klanten te voldoen. Door te werken met een inpakpapier groothandel, kunnen bedrijven grote hoeveelheden inpakpapier tegen een lagere prijs kopen dan wanneer ze het bij een retailer zouden kopen. Dit kan leiden tot significante kostenbesparingen voor het bedrijf.

Er zijn veel verschillende soorten inpakpapier beschikbaar bij een inpakpapier groothandel Profipack. Denk aan ersatz papier, kraftpapier of inpakpapier voor verhuizen – courant papier.

Inpakpapier groothandel betekent lagere prijzen

Het kiezen van de juiste soort inpakpapier voor uw bedrijf is belangrijk voor een professionele uitstraling en het behouden van klanten. Profipack inpakpapier groothandel is een geweldige hulpbron voor bedrijven om de juiste soort inpakpapier te kiezen en te kopen tegen een betaalbare prijs.

Onze webshop is een goede optie voor bedrijven die vaak grote hoeveelheden inpakpapier nodig hebben, door de mogelijkheid om deze tegen een lagere prijs te kopen.

Er zijn verschillende soorten inpakpapier verkrijgbaar, zoals NatureWrap, honingraat papier, Ersatz papier en Kraftpapier. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen en worden vaak gebruikt voor specifieke doeleinden. NatureWrap is bijvoorbeeld een duurzame optie gemaakt van 100% gerecycled papier, terwijl honingraat papier een uniek patroon heeft en vaak wordt gebruikt voor cadeauverpakkingen. Ersatz papier is een vet- en vochtwerend papier en Kraftpapier is een stevig papier gemaakt van houtvezels. Elk van deze soorten inpakpapier biedt een unieke look.

Ben je van plan breekbare schalen en glazen te gaan verplaatsen, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing? Dan is ons inpakpapier wat je zoekt. Met onze NatureWrap en honingraat papier bescherm je kwetsbare producten tegen schokken en stoten.

Jazeker, bij Profipack is er inpakpapier verkrijgbaar, waarmee jij jouw breekbare producten kan beschermen. Dit milieuvriendelijke inpakpapier is ideaal bijvoorbeeld wanneer je van plan bent te verhuizen en jouw servies optimaal wil beschermen. Daarnaast pak je met ons inpakpapier jouw producten lux en met een natuurlijke uitstraling in.