Afval & Hygiëne

Wij verkopen alles voor een schone en fijne werkomgeving. Zo hebben we afvalzakken in verschillende maten, geschikt voor iedere afvalbak. Daarnaast leveren wij poetsdoeken, puinzakken, papier poets rollen, toiletrollen, afvalbakken en papier dispensers.

Alles voor een schone en afvalvrije werkplek!
Alles voor een schone en afvalvrije werkplek! Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Voor iedere hoek een poetsdoek

Tijdens een toiletbezoek is hygiëne erg belangrijk. Zo is het van belang om altijd toiletpapier voorradig te hebben. Zo hebben wij wc-papier per 40 rollen verpakt. Naast hygiëne denken wij ook aan het milieu. Het toiletpapier is gemaakt van gerecycled papier en is daarom erg milieuvriendelijk.

Na een toiletbezoek worden handen gewassen. Een handdoek kan erg onhygiënisch zijn met veel werknemers. Poetspapier brengt de oplossing! Poets papier wordt ook wel tork rol genoemd. Met papier op een rol heeft u altijd schoon papier om uw handen af te drogen. Voor het gemak kunt u poetspapier in een poetspapier dispenser ophangen. Zo wordt het voor iedere werknemer gemakkelijk om een stuk papier af te scheuren en hun handen af te drogen.

Het poetspapier kunt u ook gebruiken om uw werkomgeving schoon te houden. Vindt u het niet fijn om dit met papier te doen? Wij verkopen ook poetsdoeken. Hiermee kunt u vuil gemakkelijk verwijderen.

Een goed gevulde koffie-corner

In een fijne werkomgeving kan een koffiezetapparaat natuurlijk niet ontbreken. De dag moet goed gestart worden met een lekker bakje koffie of thee. Om werknemers van koffie te voorzien heeft u koffiebekers nodig. Wij hebben kartonnen koffiebekers en plastic koffiebekers in het assortiment. De koffiebekers passen onder iedere koffiemachine. Wilt u melk of suiker in uw koffie? Geen probleem! Met een roerstaafje roert u gemakkelijk de koffiemelk door uw koffie heen. Wij hebben plastic roerstaafjes, maar ook houten roerstaafjes in het assortiment. Zo is uw koffie-corner helemaal compleet.

Een vuilniszak voor iedere afvalbak

Vuilniszakken zijn onmisbaar op een kantoor. Ieder kantoor heeft wel een afvalbak voor vuil. Wij hebben afvalzakken in formaten van 50 tot 240 liter. Zo hebben we voor iedere afvalbak een passende zak. De vuilniszakken zijn gemaakt van LDPE of HDPE. Met een goeie dikte, zodat de zak niet scheurt door het afval. Wilt u afval scheiden? Wij hebben ook afvalzakken in verschillende kleuren. Zo kunt u de groene afvalzak gebruiken voor bijvoorbeeld GFT-afval. De afvalzakken zijn recyclebaar, dus ook nog milieubewust!

Zelfs voor een container hebben wij afvalzakken van 400 of 500 liter. Heeft u veel plastic afval? Dan kunt u gebruik maken van de knapzakken. Deze zaken zijn speciaal voor het verzamelen van plastic en zijn verkrijgbaar voor een inhoud van 400 liter. Voor een schone werkomgeving, kies de producten van Profipack!