Wat zijn brievenbusdozen?

Brievenbusdozen zijn handige dozen die precies door een brievenbus passen. Deze dozen hebben een maximale afmeting van 30 mm hoog en 250 mm breed. Postnl hanteert hiervoor echt een maximum formaat. Hierdoor past de doos eenvoudig altijd door de brievenbus. Doordat de brievenbus kartonnen doos precies door de brievenbus past en niet met de pakketpost mee moet, betaal je hiervoor lagere verzendkosten. Onze brievenbusdozen zijn aantrekkelijk geprijsd en we hebben verschillende formaten en verschillende kleuren op voorraad leverbaar.

Let op: bij het versturen van een brievenbuspakket via de brievenbuspost moet je wel rekening houden met het maximale gewicht. Controleer voor de zekerheid altijd de verzendvoorwaarden en of jouw brievenbusdoosjes niet boven het maximale gewicht uitkomen.

Wat zijn de voordelen van brievenbusdozen?

Brievenbusdozen hebben verschillende voordelen. Zo passen ze allereerst precies door de brievenbus. Doordat de brievenbuspakketjes niet met de pakketdienst hoeven, betaal je lagere verzendkosten. Hier zal je klant ook blij mee zijn, want deze extra kosten worden niet doorberekend aan hem of haar. Een ander groot voordeel dat het pakket door de brievenbus past, is dat de klant niet thuis hoeft te zijn voor ontvangst. Als de ontvanger thuiskomt van zijn werk, vindt hij zijn pakketje gewoon netjes op de mat.

Stevige pakketjes die door de brievenbus passen

Een brievenbuspakketje, maakt tijdens de verzending een hoop mee. Om deze reden moet een brievenbusdoos best tegen een stootje kunnen. Bij Profipack verkopen wij zulk stevige brievenbusdozen. Ze zijn vervaardigd uit massief karton, waardoor het verpakte product veilig en beschermd is tijdens het gehele verzendproces van de brievenbuspost. Zit er toch veel loze ruimte in je zending? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om gebruik te maken van wat opvulmateriaal. Opvulmateriaal houdt jou zending in het pakket op zijn plek en biedt een goede bescherming.

Je brievenbusdoos laten bedrukken

Bij Profipack kun je natuurlijk voordelig en snel standaard brievenbusdozen kopen. Verzend je echter tientallen doosjes per dag? Dan kan het weleens interessant zijn om te kiezen voor bedrukte brievenbusdoosjes. Je kunt jouw dozen eenvoudig en voordelig laten bedrukken bij Profipack. Niet alleen kunnen wij jouw logo of reclameslogan stijlvol op de brievenbusdoos uit laten komen. Het is zelfs mogelijk dat wij een compleet logo voor jou ontwerpen. Zo gaat jouw verpakte product in stijl de deur uit, op weg naar de klant.

De voordelen van bedrukte dozen

Met bedrukte brievenbus verzenddozen gaan jouw pakketjes er allereerst in stijl de deur uit. Het is daarbij een prachtig reclamemiddel. Overal waar jouw pakketje langs komt zien mensen jouw bedrijfslogo bedrukt of catchy reclameslogan. Dit kan weer nieuwe klanten opleveren. De brievenbus doosjes zien er daarbij ook een stuk professioneler uit, waardoor jij jezelf weer beter kan onderscheiden van concurrenten. Ze zien er immers een stuk leuker uit dan standaard brievenbusdozen. Een bijkomend voordeel is dat de klant direct ziet dat het pakketje van jou komt. Dit draagt enorm bij aan de klantbeleving.

Neem contact op over de bedrukking

Een ander voordeel is het volgende: kleine producten raken nogal eens zoek in de pakketpost. Kleine witte brievenbusdozen, raken hierdoor veel eerder zoek, dan een vrolijk en duidelijk bedrukt product. Kies er dus voor om jouw brievenbus doosjes te laten bedrukken bij Profipack. Wil je meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of lees meer over verpakkingen op maat.

Bedrukte brievenbusdozen bestellen

Bij Profipack kun je voordelig en vlug jouw bedrukte brievenbusdozen bestellen. Maak je bij ons geen zorgen over ingewikkelde vragen over bestandsformaten en drukprocessen. Wij lopen simpel en snel met jou door het proces heen. Op die manier heb jij je bedrukte brievenbusdozen razendsnel in huis. Hoe meer doosjes jij bestelt bij ons, hoe lager de stukprijs wordt. Heb je nog meer vragen over het bedrukkingsproces of de leversnelheid? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees ook: "Het versturen van een brievenbuspakket"

Speciale brievenbusdozen

Is bedrukken voor jou te duur? Geen probleem, wij hebben ook nog een andere optie voor jou naast de standaard brievenbus verzenddoos. Zo hebben we speciale 'bedank' brievenbusdozen in ons assortiment. Wil jij bijvoorbeeld je werknemers bedanken met een leuk geschenk na een drukke periode? Dan zijn deze 'thank you' brievenbusdoosjes echt iets voor jou. Je kunt de producten in een vrolijke verzenddoos versturen, zonder hoge verzendkosten te maken. Daarbij zul je echt een lach op het gezicht van ontvanger creëren, wanneer hij het brievenbuspakket ontvangt.

Waarvoor geschikt

De brievenbusdozen van Profipack zijn geschikt voor een ruim assortiment aan kleine producten. Hierdoor is het een ideale verzendverpakking. Zo kun je er een keur aan bijvoorbeeld elektronica artikelen mee verzenden. Ook is het geschikt om dunne boekjes mee te verzenden met de brievenbuspost. Wil je een bedankje versturen of een klein aardigheidje? Ook dan zijn brievenbusdozen de ideale kartonnen verpakking om je bedankje in te verpakken. Al met al is dit verpakkingsmateriaal gemaakt om een keur aan artikelen te verzenden met de brievenbuspost.

Waarom een brievenbus verzenddoos bij Profipack kopen

Bij Profipack je brievenbusdozen kopen heeft meerdere voordelen. Allereerst kun je bij ons uit een ruim assortiment kiezen. Zo hebben wij brievenbusdoosjes in de formaten A5, A4 en A4+. Zo kun je op je gemak een brievenbusdoosje uitkiezen dat jij nodig hebt voor het verpakken van jouw product. Daarbij zijn onze dozen eenvoudig en snel op te zetten. Ze worden plano geleverd, maar zijn binnen enkele seconden in elkaar te vouwen. Ook hebben wij handige doosjes die zijn voorzien van een plakstrip, waardoor ze razendsnel zijn opgezet. Tevens is deze verpakking voorzien van een scheurstrip aan de buitenkant, waardoor deze snel te openen is.

Je brievenbusdozen kopen bij Profipack

Of je nu brievenbusdozen kopen wilt of kiest voor brievenbus dozen bedrukken, het kan allemaal bij Profipack. Heb je daarbij een bestelbedrag van €99,- of meer? Dan betaal je in Nederland geen verzendkosten. Bestel je daarbij meteen een grote hoeveelheid? Dan kun je bij ons profiteren van aantrekkelijke staffelkortingen. Kies dus vandaag nog voor brievenbusdozen bestellen bij Profipack en profiteer van de vele voordelen.

Het is mogelijk om onze brievenbusdozen te laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Wil je meer informatie neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.
Voor verzending mag het gewicht van een brievenbuspakketje maximaal twee kilo bedragen. De maximale afmetingen zijn daarbij 38 x 26,5 x 3,2 cm.