Er zijn verschillende soorten zelfklevende afdekfolie, namelijk voor een harde vloer en een zachte vloer. Zowel de afdekfolie voor een harde en zachte vloer wordt gebruikt om de ondergrond te beschermen tegen vlekken, vuil en beschadigingen. Door de zelfklevende eigenschap van de folie, is de folie snel en eenvoudig aan te brengen.
Profipack biedt standaard afdakfolie, afdekzeil en zelfklevende afdekfolie aan. Al deze folies zijn ervoor gemaakt om jouw meubels, vloer, trap of wanden te beschermen tegen vlekken, vuil of Beschadigingen. Wil jij gaan verbouwen en weet je niet precies welke folie je het beste kunt gebruiken? Kijk dan voor meer informatie onder afdekfolieafdekzeil en zelfklevende beschermfolie.
Ben je op zoek naar zelfklevende afdekfolie? Profipack biedt zelfklevende afdekfolie voor harde en voor zachte vloeren aan. Deze hoge kwaliteit folie biedt Profipack aan tegen een lage prijs. De zelfklevende afdekfolie is makkelijk te bestellen via onze webshop en voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden!
De zelfklevende afdekfolie heeft verschillende voordelen. 
- makkelijk en snel aan te brengen door de zelfklevende eigenschap 
- krachtige en uitstekende hechting op ondergrond 
- makkelijk te verwijderen 
- laat geen lijmsporen na 
- voorzien van antislip laag voor veilige werksituatie