Verhuisdekens

Verhuisdekens
Zonder goede verhuisdekens wordt de gemiddelde verhuizing een heel stuk ingewikkelder. Licht van gewicht, voordeling, oersterk en ongelofelijk praktisch. Dat zijn de verhuisdekens van Profipack. De dekens zijn echte kwaliteitsdekens. Bescherm uw spullen met een stevige deken. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker warm. Een verhuisdeken met uw eigen logo? Ook dat kan bij Profipack. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

20 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pakdekens voor veiligheid, duurzaamheid en gemak

Alleen Profipack krijgt het voor elkaar om te zorgen dat uw verhuizing voelt als een warme deken, door onze voordelige, sterke en altijd handige verhuisdekens. Onze verhuis- of pakdekens worden trouwens voor veel meer situaties gebruikt dan verhuizingen alleen, zoals een groeiende groep standbouwers, meubelmakers, logistiek ondernemers en andere professionals laat zien. De authentieke verhuisdeken is een echte klassieker die zijn nut steeds opnieuw blijft bewijzen. Robuust genoeg om keer op keer te doen wat ze beloven, met een slijtvaste zachtheid die al heel wat schadegevoelige objecten veilig op hun plaats van bestemming hebben gebracht: dat zijn de oerkwaliteiten die onze verhuisdekens nog altijd tot één van de populairste artikelen uit ons hele assortiment maken.

De juiste verhuisdeken of opslagdeken voor iedere klus bij Profipack

Onze collectie dekens begint bij de basis: de klassieke gestreepte verhuisdekens, of opslagdekens, die we allemaal wel kennen. Deze dekens van 150 cm bij 200 cm zijn echte werkpaarden. Met hun zware, geweven kwaliteit van 450 gram per meter en een hoog percentage wol in de samenstelling gaan ze jarenlang mee. Daarom is het misschien verstandig om ons er uw bedrijfsnaam in te laten weven of een full colour label aan te brengen, zodat u zeker weet dat u ze weer klaar hebt liggen als het volgende karwei zich aandient. We hebben in ieder geval een ruime keuze aan patronen, strepen, vlagmotieven en effen gekleurde stoffen, voor snelle identificatie onderweg.

Speciale uitvoeringen pak- opslag- en verhuisdekens

Naast de oerdegelijke basic verhuisdekens vindt u bij Profipack ook varianten die speciaal zijn ontworpen voor veeleisende en specialistische omstandigheden. Zo hebben we bijvoorbeeld twee formaten verhuisdeken op rol beschikbaar: bijzonder handig voor wie vaak objecten van verschillende afmetingen snel en veilig wil inpakken. Voor de zwaarste klussen en de beste bescherming zijn onze verhuisdekens superieur de perfecte uitkomst. Deze zijn extra zwaar en duurzaam uitgevoerd, waarbij één kant van de stof extra zacht is voor optimale bescherming, terwijl de andere kant ruwer is, zodat u de deken kunt afsluiten met tape, spanbanden, of andere sluitmiddelen.

Opvang dekens voor noodsituaties

Een bijzondere categorie dekens zijn onze relief blankets, of nood opvang dekens die bij rampen en calamiteiten worden ingezet om snel en effectief mensen warm te houden. Het is goed om te weten dat Profipack een stevige voorraad opvang dekens klaar heeft liggen, want als een noodsituatie zich aandient mag er geen tijd verloren gaan aan zoeken naar de juiste materialen!