Moet je een lang voorwerp versturen of opslaan en zijn de kokers te kort? Geen probleem! De vierkante kokers lenen zich er perfect voor om ze te verlengen. Je kan namelijk twee vierkante kartonnen kokers eenvoudig over elkaar heen schuiven om de lengte te verlengen. Profipack biedt vierkante kartonnen kokers aan vanaf 315 mm lang tot 1600 mm lang.
De kartonnen kokers worden plano geleverd, maar zijn al binnen een handomdraai in elkaar te zetten. Tevens bevat het grootste deel van de vierkante kartonnen kokers een plakstrip, waardoor het gebruik van tape overbodig is.
Jazeker, wanneer een vierkante kartonnen koker te kort is, kan deze makkelijk verlengd worden. De koker is te verlengen door twee kartonnen kokers in elkaar te schuiven en deze aan elkaar vast te maken.
Voor de meeste vierkante kartonnen kokers is het gebruik van tape overbodig. Deze kokers bevatten namelijk een plakstrip om de koker mee dicht te plakken. Daarnaast verkoopt Profipack ook kartonnen kokers zonder plakstrip. Bij deze kokers is het gebruik van tape wel nodig. Kijk bij de specifieke productinformatie of de koker een plakstrip bevat.