Verzendmaterialen

Verzendverpakkingen vind je in alle soorten en afmetingen bij Profipack verpakkingsmaterialen. Je vind er een uitgebreid pakket aan verzendenveloppen, verzendzakken, noppenfolie zakken en verzenddozen.

Voor al uw verzendmateriaal
Voor al uw verzendmateriaal Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Verzenden in een envelop

Als we denken aan een envelop dan denkt u vaak aan het versturen van een kaart of van papieren documenten. Om papier te verzenden heeft u stevige enveloppen nodig in het juiste formaat, anders heeft u kans op kreuken. Met de juiste formaat envelop ligt uw brief kreukvrij op de mat van zijn eindbestemming. Wij verkopen o.a. bordrug enveloppen, rigikraft enveloppen, monsterzak enveloppen en transparante enveloppen.

Tip: Heeft u een belangrijk document wat verzonden moet worden? Gebruik dan onze securitex enveloppen. Met deze enveloppen laat u direct weten dat het gaat om een belangrijke inhoud. Daarnaast zijn deze enveloppen extra stevig en voorzien van stevig draad.

Naast papier en documenten worden enveloppen ook voor andere soorten producten gebruikt. Neem bijvoorbeeld de luchtkussen enveloppen. Deze hebben een binnenkant die gemaakt is van bubbeltjesplastic. Het bubbeltjesplastic neemt schokken beter op. Zo kunt u producten verzenden, zoals: oorbellen, pennen of computer kabels. De luchtkussenenveloppen bieden uw producten meer bescherming dan een reguliere witte envelop.

Voor iedere webshop de juiste oplossing

Of u nu boeken verkoopt of kleding, wij hebben alle soorten verzendmaterialen in het assortiment. Zo hebben wij de coex envelop. Coex enveloppen worden ook wel verzendzakken of webshop zakken genoemd. Dit zijn zakken gemaakt van hoogwaardig plastic, waarin u bijvoorbeeld kleding gemakkelijk kan verzenden. Een groot voordeel van een verzendzak is dat deze lichter is dan een kartonnen doos en minder ruimte in neemt.

Voor boeken hebben wij speciale boekverpakking. De pakketdozen hebben een zelfklevende sluiting, waardoor u doos direct dicht kan plakken. De dozen zijn schokwerend, zodat uw boek zonder scheuren en deuken aankomt op zijn bestemming.

Voor elk gemak

De speedbox dozen hebben zijn naam te danken aan de snelheid waarmee u een doos kunt inpakken. Deze dozen worden ook wel autolock dozen genoemd. De autolock doos is een stevige kartonnen doos die u snel in elkaar zet. De klep heeft een zelfklevende sluitstrip, dus uw doos zit meteen goed dicht. Met de perforatiestrook kunnen klanten de dozen gemakkelijk weer openmaken.

Een verpakking voor u op maat

Ook voor pakketdozen op maat, kunt u bij Profipack terecht. Ook kunnen wij verschillende verpakkingen voor u bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo op een verzenddoos zetten en hebben wij verzendzakken in verschillende kleuren. Voor alle mogelijkheden kunt u hier contact met ons opnemen.

Gefeliciteerd gratis verzending!

Je hebt een pepernoot gevonden! Voer de kortingscode PEP006Z0Z in bij uw bestelling in uw winkelwagen.