Kartonnen verpakkingen

Tegenwoordig zijn kartonnen dozen niet meer weg te denken bij het verzenden van pakketten. Elke dag worden er pakketjes verzonden in de bekende Amerikaanse vouwdozen. Met opdruk of zonder opdruk, de doos blijft toch het bekendste verpakkingsmiddel om producten te vervoeren. Naast kartonnen dozen in verschillende maten hebben wij bij Profipack ook kartonnen kokers, kartonnen platen, en kartonnen hoekprofielen.

Voor al uw Kartonnen verpakkingen
Voor al uw Kartonnen verpakkingen Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieën

Aanbevolen

Kartonnen verpakkingen in alle soorten en maten

Online bestellen gaat tegenwoordig met één druk op de knop. Een order van een klant komt vervolgens meteen bij u binnen in het magazijn. Volgende stap: producten verpakken. Uiteindelijk wordt het merendeel van alle pakketten verpakt in kartonnen dozen. De kartonnendoos is zeer veelzijdig, omdat hij gemaakt wordt in verschillende maten. Zo is er de pallet doos, die u gemakkelijk kunt plaatsen op een pallet. Er zijn grote kartonnen dozen voor grotere pakketten, maar ook een doos die door de brievenbus kan.

Hoe groot of klein het pakket ook is wat u wilt verzenden, Profipack heeft alle maten kartonnen dozen voor u op voorraad.

Super veelzijdig

Onder kartonnen verpakkingen worden niet alleen maar kartonnen dozen verstaan. Karton is zeer veelzijdig. Kartonnen ronde kokers bijvoorbeeld, ideaal voor het opbergen en verzenden van posters. Van een kartonnen plaat hoeft niet altijd een doos gevouwen te worden. Kartonnen platen zijn zeer geschikt voor op een pallet. Dit zorgt voor meer stabiliteit van de lading op de pallet. Heeft u een cadeau die ingepakt moet worden? Zelfs dit kan met karton. kraft papier geeft een natuurlijke uitstraling aan uw cadeau.

In stijl afgeleverd bij de klant

U als bedrijf heeft vaak een logo. Deze wilt u het liefst zo vaak mogelijk gebruiken op producten. Dit om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Wij kunnen kartonnen dozen voor u personaliseren. Dit houdt in dat we de doos kunnen bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam. Zo worden alle pakketten in stijl afgeleverd bij uw klanten.

Kartonnen verpakkingen van uitstekende kwaliteit

De kwaliteit van onze kartonnen verpakkingen verschilt. Dit ligt aan de golf. Er zijn dozen met enkele- en dubbele golf. Als u lichte producten wilt verzenden dan volstaat een enkele golf. Als u zwaardere producten wilt verzenden dan raden wij de dozen aan met dubbele golf. De golf lagen maken de doos schok werend en sterker. Dus hoe meer golf lagen hoe sterker de doos.

Let op: als je lichte producten wilt verzenden, maar tijdens de verzending de dozen wilt stapelen, dan kunt u beter kiezen voor dozen met een dubbele golf. Als u dozen stapelt worden ze zwakker.

Bekijk hier ons assortiment aan kartonnen dozen, om te kijken welke doos het beste bij u past! Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste doos of over onze andere kartonnen verpakkingen? Neem dan gerust contact met ons op.