De papieren tape van Profipack is een duurzame verpakkingstape. De tape is gemaakt van speciaal behandeld kraftpapier. Daarnaast kan de papieren tape 100% worden gerecycled. De tape kan net als de kartonnen doos worden afgevoerd bij het oud papier.

Ben je o pzoek naar duurzame, gepersonaliseerde tape? Dan ben je bij Profipack aan het juiste adres! Na het plaatsen van een bestelling voor bedrukte papieren tape op onze website, nemen wij contact met jou op. Wij zullen jou vragen om de drukgegevens, zoals jouw logo of tekst aan te dragen. Hierna zullen wij een drukontwerp voor de bedrukking voorbereiden, deze volgt binnen een dag. Na akkoord kunnen de tapes zo snel mogelijk bedrukt worden met jouw bedrijfsnaam of logo.

Ben je op zoek naar een niet te grote oplage gepersonaliseerde tape? Dan is de bedrukte papieren tape van Profipack wat je zoekt! Bij Profipack is het mogelijk om papieren tape al te laten bedrukken vanaf 108 rolletjes. Het is daarnaast mogelijk om de tape met één, twee of drie kleuren te bedrukken.