Wat is bundelfolie?

Bundelfolie is eigenlijk wikkelfolie in het klein. Om deze reden wordt het dan ook wel mini wikkelfolie of mini rekfolie genoemd. Het product is bijzonder handzaam en zit voorgerekt op een uitstekende koker en is direct klaar voor gebruik. Bundelfolie is een bijzonder veelzijdig product. Het wordt veelal gebruikt om kabels, losse artikelen, profielen en legplanken mee te bundelen. Dankzij het uitstekende rekpercentage kun je er veel meter mee bundelen. Met mini wikkelfolie werk je een stuk sneller dan met reguliere wikkelfolie. Je kunt namelijk veel sneller wikkelingen maken en zo'n klein rolletje is daarbij een stuk handzamer.

Lees ook: "Duurzame nanofolie: de nieuwe wikkelfolie"

Duurzame mini rollen wikkelfolie

Rollen bundelfolie zijn daarbij ook een stuk duurzamer, want je verbruikt een stuk minder folie dan wanneer je gebruik maakt van reguliere wikkelfolie. Een reguliere rol wikkelfolie heeft namelijk al snel een breedte van zeker wel 45 tot 50 cm. Dit terwijl een standaard rolletje mini wikkelfolie maar 10 cm breed is. Het materiaal kan daarbij ook op een uitstekende manier gerecycled worden. Het kan namelijk voor 100% worden gerecycled met het plastic afval. Je klanten hoeven zich daarbij ook niet in vervelende kronkels te wringen om het te recyclen. Al met al is mini wikkelfolie dus een bijzonder duurzaam en prettig product.

Folie op een uitstekende koker

De bundelfolie zit gerold op een uitstekende koker. Het materiaal zit op een uitstekende koker zodat je een optimaal rekpercentage bereikt. Met een rol bundelfolie heb je jouw product handig gewikkeld. Je kunt met de bundelfolie ook zorgen voor perfecte stabiliteit op een pallet. Maak gebruik van een bijbehorende folie afrollier om snel te kunnen werken.

Kleuren transparant en zwart

Mini rollen handwikkelfolie kun je kopen in verschillende kleuren transparant en het zwart. Het heeft verschillende voordelen om gebruik te maken van verschillende kleuren folie. Zeker wanneer je ervoor kiest om bijvoorbeeld een pakket helemaal in te wikkelen met folie. Dit is namelijk een uitstekende manier om jouw pakketje bescherming te bieden tegen stof, vuil en vocht. Wanneer je kiest voor transparante bundelfolie, houd je goed zicht op je pakketje. Barcodes kunnen goed worden gescand en je kunt goed zien wat er verpakt is.

Lees ook: "Koffer sealen op Schiphol? Doe het zelf met bundelfolie"

Zwarte folie met een bijbehorende folie afroller

Je kunt ook kiezen voor gekleurde folie en dat heeft een aantal voordelen. Zo kun je met verschillende kleuren bijvoorbeeld onderscheid maken tussen verschillende klanten of verschillende routes. Daarnaast ziet een gekleurde mini wikkelfolie er ook erg leuk uit. Je kunt daarbij ook nog ervoor kiezen je doos met zwarte bundelfolie te omwikkelen. Niet alleen biedt dit jouw producten een betere bescherming tegen UV straling, maar het kan ook voorkomen dat je producten gaan verkleuren. Daarnaast houdt zwarte bundelfolie jouw verpakking ook discreet en kan het voorkomen dat er diefstal wordt gepleegd.

Bundelfolie kopen bij Profipack

Bij Profipack kun je voor een aantrekkelijke prijs bundelfolie kopen voor jouw magazijn. We hebben altijd verschillende rollen bundelfolie op voorraad liggen. Hierdoor grijp je bij Profipack eigenlijk nooit mis. Heb jij daarbij een bestelbedrag van €99,- of meer? Dan betaal je voor jouw bestelling geen verzendkosten in Nederland. Bestel dus je mini wikkelfolie bij Profipack en profiteer van veel voordeel.

Bundelfolie staat ook wel bekend als mini wikkelfolie en is ideaal om producten mee in te wikkelen of te bundelen. Met bundelfolie kun je producten beschermen tegen stof, vocht en vuil. Daarnaast kun je met gekleurde bundelfolie producten mankeren. Door producten te mankeren, voorkom je dat je producten niet uit elkaar kunt houden en zorg je voor overzicht.

Bundelfolie is de kleine variant van wikkelfolie en wordt daarom ook wel mini wikkelfolie genoemd. Dit rolletje LDPE folie is ideaal om producten mee te bundelen. Producten die goed gebundeld kunnen worden zijn kabels, profielen, latten en buizen. Daarnaast kunnen producten door bundelfolie beschermd worden tegen vuil en vocht.

Profipack biedt bundelfolie in verschillende diktes aan. De bundelfolie is al verkrijgbaar vanaf 17 my dik. Deze bundelfolie is zeer geschikt om lichte producten te bundelen of mee in te wikkelen. Wil je zware producten inwikkelen of bundelen met bundelfolie? Dan kan je het beste kiezen voor bundelfolie van 35 my dik.