Opvulmaterialen

Het beschermen van uw producten in een doos is noodzakelijk om deze netjes bij de klant af te leveren. Kan uw product in de doos schuiven dan is de kans op schade groter. Daarom is het van belang om lege ruimtes in de doos op te vullen. Dit kan met opvulmateriaal. Wij verkopen onder andere: opvulchips, opvulpapier, stuwzakken en luchtzakjes.

Voor al uw Opvulmaterialen
Voor al uw Opvulmaterialen Ontdek ons assortiment

Best verkochte producten

Populaire subcategorieënAanbevolen

Volledig gevuld, is stevig verzonden

Een kartonnen doos heeft een bepaalde afmeting. Vaak hebben producten een kleinere afmeting dan de doos, waardoor er ruimte om het product heen in de doos ontstaat. Als er veel lege ruimte om een product heen zit in een doos, kunnen de producten gaan schuiven tijdens het transport. Als producten gaan schuiven is de kans op schade aan het product groter. Daarom raden wij u aan om altijd gebruik te maken van opvulmateriaal. We hebben verschillende soorten opvulmateriaal die u kunt gebruiken.

Zo hebben wij opvulchips in het assortiment. Opvulchips zijn schuimkorrels die een schokwerende functie hebben. Verpakkingschips zijn zeer geschikt voor het transport van lichte producten. Wil je geen rondslingerende opvulchips in uw magazijn? Dan kunt u gebruik maken van opvul papier. Papier is zeer gebruiksvriendelijk. Door de handige Speedman Paper Box, kunt u gemakkelijk het papier met één hand afscheuren.

Tip: Wij hebben Instapak Quick in ons assortiment. Dit zijn schuimkussens op maat. Plaats het breekbare product in het schuimkussen en uw product wordt in het schuim verzonken. Leg een tweede schuimkussen boven op uw product, zodat het product geklemd zit tussen twee schuimkussens. Zo heeft u een verpakking op maat in een handomdraai!

Opvullen met lucht en zakjes

Een lege ruimte opvullen met lucht klinkt vreemd, maar met luchtzakjes kan dit zeker! U heeft luchtzakjes folie nodig en een luchtzakjes machine. Plaats de luchtzakjes folie in de luchtzakjes machine en alle luchtzakjes worden gevuld met lucht. Zo bestaat het opvulmateriaal voor 99% uit lucht en 1% uit folie. Wij hebben verschillende kwaliteit luchtzakjes in ons assortiment voor elke toepassing. Zo hebben wij ook 100% duurzame luchtzakjes.

Veilig vervoer van uw lading

Niet alleen in dozen is opvulmateriaal nodig. Zo wordt een lading vaak op een pallet in een wagen gezet. Als er veel ruimte om de pallet heen is, dan kan de pallet gaan schuiven en kantelen. Hierdoor hebben producten op een pallet ook kans om te beschadigen. Maak daarom gebruik van stuwzakken. Stuwzakken blaast u op met een speciaal lucht vul pistool. Stuwzakken zijn gemaakt van gewoven polypropyleen en worden gevuld met lucht. Plaats de stuwzakken tussen twee pallets of de pallet en de zijkant van de wagen en uw pallet kan geen kant meer op.