Wat is SizzlePak?

Het klinkt misschien als een soort hagelslag, maar dat SizzlePak zeker niet! Maar wat is het dan wel? SizzlePak opvulmateriaal is een bijzonder ingenieus product dat is gemaakt van papier. Het zijn hele dunne strookjes van papier die in een soort zigzag-vorm zijn gevouwen. Het lijken eigenlijk wel een soort muizentrappetjes. Door deze bijzondere vorm werkt het sizzle opvulmateriaal schokabsorberend. Hierdoor zijn jouw producten tijdens verzending goed beschermt tegen schokken en stoten.

Decoratief en efficiënt sizzle opvulmateriaal

Het sizzlepak opvulmateriaal  zorgt er ook voor, dat jouw producten steviger in hun verpakking liggen. Dankzij SizzlePak kunnen ze niet door de kartonnen doos schuiven of makkelijk tegen elkaar aan schuren en elkaar zo beschadigen. Met sizzle opvulmateriaal kun je jouw producten op een efficiënte manier beschermen. Naast de bescherming waarde van het SizzlePak opvulmateriaal, heeft het natuurlijk overduidelijk een decoratieve functie. Zo kun je met SizzlePak bijzonder leuk geschenk verpakkingen mee vullen, wat zorgt voor een feestje en een stijlvolle presentatie wanneer de jarige het pakketje opent.

De voordelen van sizzle opvulmateriaal

Het gebruik van SizzlePak opvulmateriaal heeft meerdere voordelen. Zo is het product bijzonder licht. Dit zorgt ervoor dat je geen hoge verzendkosten betaalt bij transport. Een ander voordeel van sizzle opvulmateriaal Sizzle Pak is dat het grotendeels stofvrij is. Hierdoor hoeft je niet bang te zijn dat je klant een astma-aanval krijgt bij het uitpakken van het pakket en dit maakt het opvulmateriaal ook prettig om mee te werken. Daarbij is SizzlePak niet statisch, wat ook bijzonder fijn is. Als laatste is Sizzlepak decoratief. Gebruik hem als decoratiemateriaal van cadeauverpakking of bij kerstdozen.

Kleinere CO2-voetafdruk met sizzle verpakkingsmateriaal

Een ander voordeel van SizzlePak opvulpapier is de economische manier waarop het verpakt is. Doordat het SizzlePak verpakkingsmateriaal met veel kracht in de verpakking wordt geperst, neemt het in volume af. Dit maakt vervoer van het product niet alleen goedkoper, maar het zorgt ook voor een kleinere CO2-voetafdruk. Eenmaal uit de doos, herstelt het zich weer naar zijn oorspronkelijke volume en kan het zonder verspilling van tijd of materiaal worden gebruikt. Doordat het sizzle verpakkingsmateriaal economisch verpakt is, scheelt jou dit weer in opslagruimte.

Milieuvriendelijk met sizzle papier

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Ook bij Profipack vinden we het belangrijk om milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen aan te bieden en zo bij te dragen aan een beter milieu. En laat sizzle papier SizzlePak nou een bijzonder milieuvriendelijk product zijn. Het sizzle opvulmateriaal is gemaakt van gerecycled papier of milieuvriendelijk kraftpapier.

SizzlePak FSC-gecertificeerd

Het opvulmateriaal is FSC-gecertificeerd en kan het voor 100% gerecycled worden. De kleurstoffen waarmee opvulmateriaal SizzlePak is gemaakt, zijn daarbij op waterbasis en niet giftig. Het SizzlePak opvulmateriaal is ook 100% biologisch afbreekbaar. Dat is toch iets om blij van te worden? SizzlePak is dus zeer geschikt wanneer je aan maatschappelijk verantwoord ondernemen wilt doen. We hebben nog veel meer duurzame verpakkingsmaterialen. Neem eens een kijkje in ons groot assortiment.

SizzlePak opvulmateriaal in verschillende kleuren

Het decoratieve aspect van dit verpakkingsmateriaal zal je vast niet ontgaan zijn. Het geeft een geschenkverpakking een bijzonder stijlvolle en vrolijke uitstraling. Zo is het goed opvulmateriaal voor een suprise. Door SizzlePak opvulmateriaal te gebruiken, tover je zeker een lach op iemands gezicht. Of wat dacht je van sizzle opvulmateriaal in een cadeauverpakking? We hebben SizzlePak opvulmateriaal in 7 verschillende kleuren.

EEN perfecte vulling voor kleine of grote kartonnen dozen

Met onze verschillende kleuren kun je helemaal losgaan bij het vullen van jouw cadeauverpakkingen. Gebruik bijvoorbeeld de kleuren van jouw huisstijl of logo. Of wat je dacht van rood sizzle opvulmateriaal voor een romantisch valentijnscadeau? Of SizzlePak roze voor bij een babyshower? Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor het veilige en stijlvolle SizzlePak zwart of wit. Kortom, bij ons kun je alle kanten en kleuren op!

SizzlePak 10 kg - efficiënte bescherming

Van SizzlePak opvulmateriaal kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Daarom verkopen wij pakken SizzlePak van 10 kg. Uit een pak SizzlePak van 10 kg, haal je circa 320 liter opvulmateriaal. Doordat het materiaal met kracht in de verpakking is geperst, is de inhoud van het geperste materiaal maar 120 liter. Dit zet echter weer uit, als je het uit de verpakking haalt. Met één grootverpakking van sizzle papier kun je dus veel dozen en geschenkverpakkingen vullen. Vind je een pak Sizzlepak van 10 kg te groot? Neem dan even contact op met onze klantenservice om te vragen naar de andere mogelijkheden.

SizzlePak goedkoop kopen

Wil je opvulmateriaal SizzlePak goedkoop kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij ons kun je SizzlePak goedkoop kopen. Wij kunnen SizzlePak goedkoop aanbieden, doordat wij onze verpakkingsmaterialen slim inkopen. Daarbij zorgen wij ervoor dat het product snel bij je in huis is. Voor goedkoop SizzlePak opvulmateriaal moet je dus bij Profipack zijn. Of je nou verpakkingsmateriaal zoekt om je producten te beschermen of om je geschenkverpakking op te fleuren, SizzlePak opvulmateriaal is de juiste keuze!

Sizzle opvulmateriaal is natuurlijk uitermate geschikt voor de kerstperiode. Kijk ook nog eens naar onze andere verpakkingsmaterialen voor Kerst, zoals onze kerstdozen en kersttape.

Naast dat Sizzle een decoratief opvulmateriaal is, is het ook nog eens duurzaam. SizzlePak is namelijk gemaakt van milieuvriendelijk kraftpapier of gerecycled papier. SizzlePak is FSC- gecertificeerd en kan voor 100% gerecycled worden. Tevens zijn de kleurstoffen waarmee het SizzlePak kleur krijgt op waterbasis en zijn niet giftig.

Profipack biedt verschillende kleuren SizzlePak tegen erg scherpen prijzen aan. Zo is 10 kilo naturel SizzlePak al verkrijgbaar vanaf € 40,50. Wist je trouwens dat als je voor 16 uur bestelt, jouw bestelling dezelfde werkdag nog wordt verzonden?

SizzlePak is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Met deze 10 verschillende kleuren vind je voor elk cadeau de geschikte kleur SizzlePak. Zo is de rode kleur ideaal om het cadeautje voor je grote liefde op te vullen en de roze ideaal om een cadeautje voor een meisje aan te kleden.