Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde tape van zeer hoge kwaliteit? Dan is de bedrukte PVC tape wat je zoekt! De PVC tape heeft een hoogwaardige kwaliteit en een zeer hoge kleefkracht. Met deze gepersonaliseerde tape plak jij al jouw zware verpakkingen uniek dicht.

Wil jij PVC tape tegen een scherpe prijs laten bedrukken? Dan ben je bij Profipack aan het juiste adres. Daarnaast is het mogelijk om PVC tape al in kleine oplages te laten bedrukken. Zo kan de zeer stevige tape al bedrukt worden vanaf 36 rolletjes.

Bij Profipack is het mogelijk om PVC tape in kleine oplages te laten bedrukken. Het is al mogelijk om deze zeer goede kwaliteit tape al te laten bedrukken vanaf 36 stuks. Daarnaast is het mogelijk om de tape met wel vijf verschillende kleuren te laten bedrukken.

De PVC tape bij Profipack kan wel bedrukt worden met vijf verschillende kleuren. Wil je jouw PVC tape bedrukken met meer dan drie kleuren? Neem dan even contact op met onze verpakking experts. Samen met de verpakking experts kan er tape met tot wel vijf kleuren ontworpen worden. Wil je PVC tape met maximaal drie kleuren bedrukken? Bekijk dan ons product bedrukte PVC tape.