Ben je van plan te gaan schilderen? Wil je hierbij een muur of vloer afplakken? Dan is Masking schilderstape wat je zoekt. Deze papieren tape is geschikt om hout, metaal en kunststof mee af te plakken. De tape is waterdicht met een hoog hechtvermogen. Daarnaast is de tape makkelijk te verwijderen en laat als je de tape direct na het verven verwijderd geen lijmresten achter. Als laatste is de tape ook nog eens makkelijk met de hand af te scheuren.
De papieren schilders Masking tape is geschikt voor zowel hout, metaal, kunststof en muren. Doordat de tape waterdicht is wordt, die vaak gebruikt om muren, vloeren of hoekjes af te plakken tijdens het schilderen.
Hoe zorg je voor het beste eindresultaat? Wij raden jou aan om de tape direct na het schilderen te verwijderen. Zo zorg je ervoor dat de tape zich niet te vast hecht aan jouw muur of vloer. Daarnaast heeft het verwijderen van de tape bij natten verf nog meer voordelen. Zo voorkom je dat er scheurtjes in de verf ontstaan bij het verwijderen van de tape. Als laatste voorkom je dat de tape vast blijft plakken door de opgedroogde verf.