Een omsnoeringsmachine aanschaffen

Een omsnoeringsmachine aanschaffen, is een kostbare, maar ook bijzonder duurzame investering voor jou en je bedrijf. Want wil je eenvoudig, snel en stevig producten bij elkaar binden? Dan kan een omsnoeringsmachine of een omsnoeringsapparaat eigenlijk niet ontbreken. Met één van de omsnoeringsapparaten van Profipack, kun je razendsnel en efficiënt tientallen omsnoeringen uitvoeren.

Wat is de omsnoeringsmachine prijs?

De prijs van een omsnoeringsmachine is natuurlijk enorm belangrijk. Een omsnoeringsmachine is immers een kostbare, maar wel enorm duurzame investering. Je kunt er tenslotte enorm veel tijd, en dus geld mee besparen. Bij Profipack begint de omsnoeringsmachine prijs al vanaf € 615,-. Zo kun je bij ons de halfautomatische EX-206 al kopen voor maar € 699,-. Toch liever een automatische omsnoeringsmachine? Kies dan voor de TP-6000. Deze prachtige machine kun je bij ons kopen voor de aantrekkelijke prijs van € 3865-

Laat je verpakkingsvoordeel bundelen

Wil je een op maat gemaakte prijs, omdat je meteen een grote hoeveelheid omsnoeringsband en dozen koopt? Neem dan contact op met onze verkopers voor een op maat gemaakte offerte. Zo kun je al jouw omsnoeringsmachines- en apparaten aanschaffen, voor een zacht prijsje. Bij Profipack hebben we alles op voorraad om jouw producten te bundelen. Daarnaast kun je bij ons ook nog voor een zacht prijsje kartonnen dozen, noppenfolie en allerlei soorten omsnoeringsmateriaal kopen.

Handmatig omsnoeren met Zapak

Als je in het magazijn werkt en regelmatig pallets omsnoert, dan weet je dat dit best wat tijd kost. Je moet het omsnoeringsband goed trekken, een zegel of gesp pakken en vervolgens het band vastmaken. Handmatig omsnoeren, kan op die manier een tijdrovend én vervelend karwei zijn. Het kan echter ook makkelijker. Zo kun je handmatig omsnoeren met één Zapak omsnoeringsapparaat. Deze handige machine, is de Mercedes onder de omsnoeringsmachines. 

Zo is de Zapak ZP-97 één van de lichtste strappers op de markt verkrijgbaar. Je kunt hem gebruiken in combinatie zowel PP band, maar ook met PET band. De seal-tijd kun je zelf instellen tussen 0,6 en 4,8 seconden. Bovendien kun je bij ons nog meerdere extra's kopen voor de Zapak, zoals een handige opbergkoffer.

Omsnoeringsband van polypropyleen

Ook andere omsnoeringsmaterialen en verpakkingsmaterialen, zoals dozen en bundelfolie kun je bij ons voor een aantrekkelijke prijs bestellen. Maak van ons jouw totaalleverancier op het gebied van verpakkingen en kies uit verschillende omsnoeringsmachines voor een aantrekkelijke prijs. 

Koop dus je omsnoeringsapparaten en machines bij Profipack.

Profesionaliseer je verpakkingsproces vandaag nog

Bestel vandaag nog je omsnoeringsmachine en kies er voor om sneller en efficiënter te verpakken. Door aan de slag te gaan met een omsnoeringsapparaat of omsnoeringsmachine van Profipack, omsnoer je jouw pallets razendsnel. Wil je niet alleen je producten sneller gaan bundelen, maar ook goedkoper? Bestel dan ook meteen je omsnoeringsmateriaal en maak van ons de totaalleverancier van al jouw verpakkingsmateriaal.

Omsnoering en omsnoeringsapparaat kopen bij Profipack

Heb je een machine nodig om jouw pallets of dozen te omsnoeren? Kies er dan voor om je omsnoeringsapparaat of omsnoeringsmachine te kopen bij Profipack. We verkopen niet alleen diverse omsnoeringsmachines voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt namelijk ook meteen bij ons je PP omsnoeringsband of PET band kopen. Bestel je daarbij voor een bedrag van € 99,- of meer in onze verpakkingsmateriaal webshop? Dan wordt jouw bestelling in Nederland gratis én sowieso altijd razendsnel verzonden Dus; machine daar? Omsnoeren maar!

Welk omsnoeringsband moet ik gebruiken op welke machine?

Voor het omsnoeren van verschillende soorten omsnoeringsband, kun je verschillende omsnoeringsapparaten of omsnoeringsmachines gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld voor staalband een zegelloos staalbandapparaat gebruiken en voor PP band en PET band kan je een Zapak omsnoeringsmachine gebruiken. In ons assortiment hebben we handmatige omsnoeringsapparaten, maar ook halfautomatische- en automatische omsnoeringsmachines voor diverse omsnoeringsbanden. Kijk in ons ruime assortiment en je vindt zeker wat je zoekt.

Wat zijn de prijzen van automatische omsnoeringsmachines?

Bij Profipack kun je automatische omsnoeringsmachines kopen voor een aantrekkelijke prijs kopen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld al voor een aantrekkelijke prijs van 875,- een Strapack 3000 kopen. Daarnaast kun je bij ons ook verschillende soorten Zapaks kopen. Ook hebben wij bij Profipack natuurlijk een bijzonder luxepaardje; de TP 6000 automatische omsnoeringsmachine. Met deze machine kun je razendsnel, alle omsnoeringen maken die je op een dag nodig hebt.

Hoeveel kost een halfautomatische omsnoeringsmachine?

Een halfautomatische omsnoeringsmachine hoeft bij Profipack niet veel geld te kosten. Zo kun je bij ons al een halfautomatische omsnoeringsmachine kopen voor de prijs van 699,-. Zoek je toch een ander exemplaar? Neem dan even contact op met onze verpakkingsexperts. Deze duurzame dozenkenners, kartonkanjers en omsnoeringsmaatjes, helpen je graag om de machine te vinden die jij nodig hebt.

Lees ook het blog: "Omsnoeringsbanden: effectief en snel gebruiken!"

Omsnoeringsmachines kopen bij een totaalleverancier

Wil je omsnoeringsmachines kopen van een verpakkingsexpert, die jouw nieuwe totaalleverancier kan worden op het gebied van verpakkingsmaterialen? Denk dan niet langer na, maar neem contact met ons op. We vertellen je graag over de verschillende prijzen, voordelen, en unieke kwaliteiten van elke omsnoeringsmachine in ons assortiment. Heb je vragen over de prijs, levertijd, of specifieke eigenschappen van een artikel? Neem dan contact met ons op en maak vandaag nog jouw verpakkingspartner voor de toekomst.

Door middel van een omsnoeringsmachine en een gesp of zegel omsnoer je materialen in verschillende maten en vormen. De omsnoeringsmachine snijd of knipt het overtollige omsnoeringsband automatisch los, zo wordt het materiaal altijd stevig omsnoerd.

Bij het omsnoeren met staalband raden wij aan om gebruik te maken van een zegelloze staalbandapparaat. Bij het omsnoeren met PP band en PET band kan je gebruik maken van een Zapak omsnoeringsmachine. Profipack biedt handmatige omsnoeringsapparaten, een halfautomatische- en automatische omsnoeringsmachines aan. Deze machines zijn geschikt voor verschillende omsnoeringsbanden.

Met een omsnoeringsmachine kunnen pallets, pakketten of producten worden gebundeld of omsnoerd. Het omsnoeren met een omsnoeringsmachine heeft verschillende voordelen, namelijk; 

  • Het omsnoeren gaat veel sneller 
  • Er hoeft geen gebruik worden gemaakt van gespen of zegels 
  • Geen krassen door een gesp

Met een omsnoeringsmachine kunnen veel verschillende materialen omsnoerd worden. Zo kunnen er zware voorwerpen, zoals stenen en hout, of lichte voorwerpen mee worden omsnoerd. Het is van belang te kiezen voor de juiste sterkte omsnoeringsband. PET band is geschikt om zwaardere producten mee vast te zetten, PP band is geschikt voor lichtere producten.

Het is ten eerste belangrijk om te bepalen wat je wilt gaan omsnoeren. Ben je van plan zware producten te gaan omsnoeren? Dan kan je het best kiezen voor staalband of PET band. Ben je van plan lichte voorwerpen te gaan omsnoeren? Dan kan je het best kiezen voor PP band of Papieren omsnoeringsband.

Bij Profipack is er een ruim aanbod aan omsnoeringsmachines. Zo zijn er omsnoeringsmachines voor PP band, PET band, staalband en voor papierband. Ben je van plan te gaan omsnoeren met PP band of PET band? Dan kan je uit verschillende omsnoeringsmachines kiezen. Ben je van plan dagelijks pallets te gaan omsnoeren? Dan is het Zapak omsnoeringsapparaat wat je zoekt. Wil je dagelijks pakketten omsnoeren? Dan kan je het best kiezen voor een automatische omsnoeringsmachine.