Signalisaties op verpakkingsdozen met een waarschuwingstape

Asbest tape, hou afstand linten of vloer markeringstape: voor wie signalisaties moet aanbrengen op verpakkingsdozen of in gebouwen levert Profipack verschillende soorten kwaliteitsvolle waarschuwingstape. Onze klevers zijn wereldwijd herkenbaar en verkondigen hun boodschappen in verschillende talen. Zo wordt jouw signaal altijd en overal gezien en begrepen. We onderscheiden daarbij 2 soorten: waarschuwingstape en markeringstape.

Laat het opvallen met een markeringstape

Met markeringstape kun je verpakkingsdozen en voorwerpen laten opvallen of signalisaties aanbrengen in gebouwen. Ze dienen ook als vloer markeringstape voor het afbakenen van secties of de belijning van de bedrijfsvloer. Daarvoor hebben ze niet alleen een hoge kleefkracht, maar ook een groot gebruiksgemak. Je scheurt de kleefband gemakkelijk op maat, maar hij is tegelijk bestand tegen water, logen, olie en zuren.

Profipack levert signalisatietape in de kleuren geel, geel-zwart of wit-rood. Voor COVID-19 markering voorzien we een hou afstand lint met de boodschap: "Houd afstand / Minimaal 1,5 meter".

Waarschuwingstape voor fragile of kostbare producten

Is je zending breekbaar of ga je kostbare of gevaarlijke goederen vervoeren, dan kun je niet zonder krachtige en heldere waarschuwingstape. Zo weet jij zeker dat jouw waardevolle zending altijd en overal met zorg wordt behandeld. Voor kleinere pakketten tot 20 kg voorzien we verschillende PP waarschuwingen. Voor grotere pakketten vanaf 30 kg hebben we pvc verpakkingstapes in huis. Naast waarschuwingstape bieden we ook een ruim aanbod waarschuwingsetiketten aan.

"Breekbaar" tape

De meest gebruikte waarschuwingstape is onze oranje "breekbaar" tape. Met deze sluiting trek je de aandacht op je zending en laat je sorteerders en verzorgers weten dat ze met deze verpakking voorzichtig mee moeten omgaan. De tekst "breekbaar" verschijnt in het Nederlands/Engels of Nederlands/Engels/Duits, zodat je de plakband ook kunt inzetten voor internationale zendingen. We bieden 3 verschillende types "breekbaar" tape aan: PP acryl, PP hotmelt en pvc. Zoek je een totaaloplossing, dan bieden we de PP banden ook aan in een slimme set van 6 of 12 stuks, samen met een handige dispenser.

Waarschuwingstape “breekbaar” is een opvallende verpakkingstape die aangeeft dat binnen de verpakking er breekbare inhoud is. Deze waarschuwings tape "breekbaar" wordt geplakt op kartonnen dozen, pallets en andere verschillende verzendverpakkingen.

Voorkom schade aan de inhoud van je verpakking met deze ‘fragile en breekbaar’ bedrukte verpakkingstape.

Garantietape

Waardevolle zendingen, zoals juwelen of kleding, kun je voorzien van zogenaamde garantietape. Dit blauw-wit kleeflint is een soort veiligheidszegel op je pakje en toont je klanten de zorg waarmee je hun bestelling behandelt. Wordt het zegel onderweg verbroken of raakt het beschadigd, dan zal de behandelaar of bezorger dit onmiddellijk merken en is hij verplicht om het voorval te melden op de vrachtbrief. Zo doe je als verzender al het mogelijke om je kostbare zending veilig en wel op zijn bestemming te krijgen.

Door te werken met dit onze garantietape, straal je zorg uit voor je verzending naar je klant. Het maakt het ook minder verleidelijk om het pakketje te openen en het geeft jou en je klant meer zekerheid dat het pakket veilig op de bestemmingsadres aankomt. De garantie verpakkingstape rolt makkelijk af. Voor extra werk comfort en efficiency, kun je de garantietape plaatsen op een reguliere tape dispenser. De garantie verpakkingstape is bedrukt zo wel in het Engels als in het Nederlandse. Hierdoor is de verpakkingstape geschikt voor internationaal vervoer.

Andere soorten van waarschuwingstape: security

Naast the usual suspects willen we tot slot graag nog de aandacht vestigen op 2 bijzondere klevers in ons aanbod: asbest en security tape.

Security verpakkingstape is onmisbaar wanneer je uitermate kostbare goederen verzendt. Security verpakkingstape beschermt jouw pakje tegen fraude. Je kunt deze verpakkingstape immers niet verwijderen zonder dat de boodschap "opened" verschijnt. Deze verpakkingstape is verkrijgbaar in de kleuren wit-blauw of wit-rood.

Asbest waarschuwingstape

Ga je asbest verpakken, dan kun je een beroep doen op onze asbest tape. De asbest waarschuwing zorgt er dan niet alleen voor dat asbest ladingen goed gedicht en gesignaleerd worden; ze is in de meeste gemeenten ook gewoon verplicht.

Asbest waarschuwingstape is een zeer sterke verpakkingstape die waarschuwt voor materialen die asbest bevatten. Ga je asbest verwijderen? Er gelden speciale, strenge veiligheidsregels voor het verwijderen van asbest. Gebruik onze asbest verpakkingstape voor het herkenbaar maken van asbesthoudende materialen zoals stukken van golf platen of ander puin- en bouwmateriaal. Onze asbest verpakkingstape met logo “a” van asbest blijft plakken op de meest gangbare verpakkingsmaterialen waaronder zakken, folies, big bags of puinzakken.

Lees ook:Asbest verwijderen? Hoe gaat dat?"

Onze waarschuwingstape met asbest logo “a” is het beste oplossing om de asbesthoudende afval te markeren. Denk hierbij aan resten asbest, stukken asbest zoals golfplaat, oud cement oude ondervloeren. Met onze asbest verpakkingstape maak je duidelijk dat jouw afval asbest bevat en dat er extra voorzichtig gedaan moet worden bij het afvoeren van deze afval. Let op: asbest is zeer schadelijk voor je gezondheid.

Wereldwijd herkenbaar

Soms moet er extra zorgvuldig omgegaan worden met een pakket. Waarschuwingstape is in zo'n geval geen overbodige luxe. De boodschappen op onze waarschuwingstape worden overal ter wereld herkend en trekken onmiddellijk de aandacht van iedereen die betrokken is bij het transport of het openen van uw pakketten. Zo weet je zeker dat jouw kostbare lading overal ter wereld met zorg wordt behandeld.

Uiteenlopende waarschuwingstape

Waarschuwingsetiketten zijn erg belangrijk bij het vervoer van kostbare, fragile of gevaarlijke goederen. Bij Profipack hebben we een uitgebreid assortiment aan waarschuwingsetiketten. Wij hebben onder andere waarschuwingsetiketten die aangeven dat pakketten niet gestapeld mogen worden, breekbaar zijn of dat er documenten in het pakket zitten. Door het gebruik van waarschuwingsetiketten worden de transporteur, koerier en ontvanger ingelicht over de inhoud van het pakket en hoe ze met het pakket om moeten gaan. Wel zo handig!

Waarschuwingstape kopen bij Profipack

Als je er zeker van wilt zijn dat jouw waardevolle en gevoelige goederen optimaal beschermd zijn tegen nieuwsgierige ogen en diefstal, dan kun je maar beter kiezen voor een professionele waarschuwingstape uit een betrouwbare verpakkingsmateriaal winkel. Koop jouw waarschuwingstape online bij Profipack Verpakkingsmaterialen. Door je verpakkingstape online te bestellen voor 16:00 uur, wordt het dezelfde werkdag nog verzonden!

Een waarschuwingstape online kopen gaat bij Profipack makkelijk met slechts enkele muisklikken. Heb je wat vragen over het bestelsysteem? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Bij Profipack kun je vandaag nog je waarschuwingstape bestellen en altijd rekenen op een snelle levering. Door een grote hoeveelheid waarschuwingstape te bestellen, je bezorgkosten wijzigen en betaal je bij een bestelling van € 99,- geen verzendkosten. Bij Profipack kun je nog veel meer verpakkingsmateriaal kopen, zoals kartonnen dozen en buisfolie. Kijk eens rond in onze webshop en kies uit ons complete assortiment. 

Er zijn verschillende manieren om uw producten naast een sticker nog meer te beschermen. Zo kun je ervoor kiezen om een kartonnen doos te gebruiken met een dubbele golf. Deze dubbele golf zorgt voor een extra stevigheid van de doos en vangt beter schokken op dan dozen met een enkele golf. Daarnaast kun je de lege ruimte in de doos opvullen met opvulmateriaal. Dit voorkomt dat het product gaat schuiven in de doos en het vangt schokken op. Hierdoor zal het product niet snel beschadigen.

Asbest moet allereerst worden verpakt in een niet-lucht doorlatend verpakkingsmateriaal, zoals niet-lucht doorlatende folie. Asbest dat is verpakt in een niet-lucht doorlatende folie moet worden voorzien van een sticker op basis van artikel 7 Productenbesluit asbest. Deze laat goed zien dat er asbest in de verpakking aanwezig is. Bij Profipack verkopen wij hiervoor speciale asbest waarschuwingstape.

Wij hebben waarschuwingsetiketten in het Engels met de tekst fragile, maar we hebben eveneens een waarschuwingsetiket met de tekst breekbaar in vier talen: Frans, Duits, Engels en Nederlands. Zo is jouw lading in meerdere landen voorzien van een waarschuwing.