Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn simpelweg onmisbaar bij het verpakken, beschermen en vervoeren van spullen. Profipack heeft kartonnen dozen in heel veel verschillende formaten en voor iedere klus in huis, dus wie de perfecte betrouwbare kartonnen doos zoekt, is bij ons altijd op de juiste plek. Het aanbod kartonnen dozen is verdeeld in kwaliteit, kleur en afmeting. Deze kunt u aan de linkerzijde selecteren. Bij Profipack vind u altijd de juiste doos!

Artikelen 1 tot 36 van 189 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 36 van 189 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel  Lijst 

Kartonnen dozen in alle soorten en maten

Bij een professionele speler als Profipack weet u wat u in huis haalt als het om kwalitatief hoogwaardige kartonnen dozen gaat. Veilig, stevig en handig, snel thuisbezorgd tegen een scherpe prijs: daar staan we garant voor, wat uw specifieke behoefte ook is. Profipack heeft voor elke toepassing de perfecte doos op voorraad. Ons assortiment omvat bijvoorbeeld verhuisdozen, palletdozen en magazijndozen, maar ook speciale kartonnen dozen ontworpen op brievenbusformaat, kartonnen magazijnbekken en kartonnen dozen met een slimme autolock bodem. Met het oog op een duurzaam en milieuvriendelijk beleid hebben we ook een assortiment gebruikte kartonnen dozen in optimale conditie, waardoor uw opslagproblemen op verantwoorde wijze kunnen worden aangepakt.

Wilt u het stevig, of wilt u het extreem stevig?

Stevigheid en betrouwbaarheid zijn essentieel voor alle kartonnen dozen in ons assortiment. De kartonnen dozen die u bij Profipack bestelt moeten net zo lang meegaan als nodig is, zodat u onbezorgd uw waardevolle spullen kunt opbergen, vervoeren, gebruiken en weer op kunt slaan. Afhankelijk van de inhoud waar het om gaat, kunt u bij onze standaard kartonnen dozen altijd kiezen tussen stevig golfkarton uitgevoerd in enkele golf of dubbele golf formaat. De enkele golf uitvoering is prima geschikt voor de opslag van minder zware objecten, terwijl de dubbelgolfs kartonnen dozen perfect zijn voor zware spullen zoals bijvoorbeeld boeken, een administratie, of gereedschap. Deze zogenaamde Amerikaanse vouwdozen zijn ontworpen in de klassieke uitvoering, die nog altijd veel wordt gebruik vanwege de slimheid van het model. Met tape, plakband, of een professioneel omsnoeringsapparaat, allemaal via Profipack verkrijgbaar, zorgt u voor optimale bescherming. Bekijk onze collectie voor alle beschikbare maatvoeringen. Onze kartonnen dozen worden ongevouwen (plano) aangeleverd, zodat ze minimale opslagruimte innemen totdat u ze nodig heeft.

Slim, voordelig en duurzaam met gebruikte kartonnen dozen

Als u besluit om voor onze gebruikte kartonnen dozen te kiezen, dan betekent dat niet alleen een gunstige keuze voor het milieu, maar ook een keuze voor kwaliteit. Al onze gebruikte kartonnen dozen zijn uitgevoerd in dubbel golfkarton volgens het Amerikaanse vouwdoos model. Deze kartonnen dozen hebben hun stevigheid al eens bewezen, maar desondanks zien ze er nog als nieuw uit.

Persoonlijke touch

Al onze kartonnen dozen kunnen voorzien worden van uw eigen stickers of opdruk. Zo zorgt u voor herkenbaarheid en overzicht in uw opslag. Kiest voor onbedrukte kartonnen dozen, dan worden ze in principe uitgevoerd in de bekende bruine kleur, maar ook hierin is van alles mogelijk. Kijk snel naar ons enorme assortiment en vind online de ideale kartonnen doos voor uw persoonlijke doeleinden bij Profipack: snel, voordelig en gemakkelijk, maar altijd van de hoogste kwaliteit als het om kartonnen dozen en andere verpakkingsmaterialen gaat.