Verzendlabels

Verzendlabels

Bij Profipack kunt u verzendlabels bestellen. Wij hebben o.a. verzendlabels die zijn gemaakt van thermisch ECO materiaal. Thermisch betekent dat de verzendlabels geschikt zijn voor thermische printers. Deze printers printen niet met inkt, maar door middel van warmte. Wilt u verzendlabels kopen met de juiste printer? Bekijk dan ook ons assortiment verzendlabel printers

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Verzendlabel aanmaken

Elke pakketdienst heeft verzendlabels nodig om pakketten te versturen. De pakketdiensten kunnen zelf verzendlabels afdrukken, maar als u geld wilt besparen kunt u het beste zelf de verzendetiketten maken. Dan hoeft u niet eerst langs een pakketdienst punt om de labels te laten printen. Dit kost tijd, en tijd is geld. Daarnaast bent u dan ook zeker van de juiste informatie. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzenden van pakketten. Als u zelf uw verzendlabels maakt dan kunt u ze ook controleren. Zo kunt u checken of de gegevens van uw klanten kloppen en of de barcode goed scan baar is. Een verzendlabel aanmaken en de labels afdrukken is heel makkelijk.

Verzendetiketten printen

Als u verzendetiketten wilt printen, dan kunt u dit het beste doen met een labelprinter. In de labelprinter kunt u etiketten op rol plaatsen. Let goed op: Elke pakketdienst heeft een eigen formaat label. Niet elke verzendlabel is geschikt voor alle pakketdienst labels. Kijk dus goed of het formaat van de label geschikt is voor de labelprinter en juist is voor de door jouw gekozen pakketdienst.

Een pakket wordt aangemeld bij de pakketdienst. Vervolgens kunt u etiketten online downloaden en printen. Als uw printer verbonden is met de computer dan worden de verzendetiketten in een mum van tijd afgedrukt. Plak de verzendlabel op het pakket, en uw pakket is klaar voor verzending.

Zebra labels

Een bekend merk voor verzendlabels is Zebra. U kunt de originele zebra etiketten gebruiken, maar er zijn ook genoeg vervangende etiketten van dezelfde kwaliteit. Wilt u nieuwe Zebra stickers kopen, maar vindt u het originele merk te duur? Profipack heeft verzendlabels voor een goede prijs van dezelfde kwaliteit. Wij verkopen Zebra- en Dymo labels.