Waarom papieren verpakkingstape gebruiken?

Papieren verpakkingstape van Profipack is een prima tape om dozen snel en efficiënt mee te sluiten. We hebben verschillende tapes in ons ruime assortiment. Zo hebben we onze standaard bruine papieren tape. Deze verpakkingstape is gemaakt van stevig kraftpapier en heeft een uitstekende kleefkracht. Met deze tape kun je prima lichte dozen (tot 20 kg) sluiten. Ook voor de ietwat zwaardere dozen, tot 30 kg, is dit een prima tape om te gebruiken.

Papieren tape als duurzaam product

Papieren tape is niet alleen gewoon een goede verpakkingstape, vanwege de uitstekende hechting, maar ook vanwege de duurzaamheid. Een papieren tape, van goede kwaliteit, is namelijk een bijzonder duurzaam product. Zo kan de tape voordelig en voor 100% worden gerecycled. Je hoeft ze daarbij ook niet perse te scheiden van je kartonnen dozen, maar kan de doos met tape en al bij het oud papier gooien.

Papieren plakband kopen van topkwaliteit

Wil je papieren plakband kopen van topkwaliteit? Dan heb je de juiste webshop gevonden. Bij verpakkingsmateriaal webshop Profipack hebben we een breed en duurzaam assortiment van verschillende soorten papieren verpakkingstape. Zo kun je bij ons de standaard bruine tapes kopen van kraftpapier. Heb je een ander product nodig? Kijk dan ook eens naar de andere papieren tapes in ons assortiment. Zo hebben wij zeer duurzame gegomde papieren plakband op voorraad. Zo kun jij altijd je dozen op een duurzame en verantwoorde manier sluiten.

Kartonnen dozen sluiten met papier tape

Ben je een duurzame ondernemer en ben je op zoek naar papier tape? Dan heb je aan Profipack een goede verpakkingspartner gevonden. Met een papieren tape van Profipack, maak je jouw duurzame arsenaal aan verpakkingsmaterialen compleet. Niet alleen hebben we verschillende tapes in ons assortiment, maar ook nog een compleet arsenaal aan ander duurzaam verpakkingsmateriaal, zoals papieren opvulmateriaalpapieren luchtkussensbio opvulchips en diverse duurzame beschermingsmiddelen.

Een tape van papier tegen diefstal

Wist je dat een papier tape ook bijzonder goed werkt tegen diefstal? Wanneer je namelijk een kartonnen doos dichtmaakt met een papier tape, kun je deze niet zomaar open maken zonder dat de tape scheurt. Daarnaast zal het verwijderen van deze tape, altijd sporen nalaten op de verpakking. Dit helpt diefstal voorkomen. 

Papier tape is daarbij gemakkelijk met de hand te scheuren, waardoor een tape dispenser niet altijd nodig is. Daarnaast hebben we ook papieren verpakkingstapes die ook machinaal gebruikt kunnen worden. Heb je liever een bedrukte tape van papier? Ook dan ben je bij Profipack aan het goede adres.

Milieuvriendelijke tape en duurzame dozen

In onze webshop kun je niet alleen milieuvriendelijke tape kopen van papier. Zo hebben wij ook een uitgebreid assortiment van duurzame kartonnen dozen in assortiment. Denk bijvoorbeeld aan tweedehands gebruikte kartonnen dozen, maar ook FSC-gecertificeerde dozen en zelfs verpakkingen van graskarton. Sluit je duurzame kartonnen verpakkingen met een papier tape van Profipack en maak je duurzame arsenaal compleet. 

Ben je eigenlijk op zoek naar een PP acryl tape, of juist een goede PVC tape? Dat is helemaal prima. We hebben namelijk een compleet en ruim assortiment van verschillende soorten verpakkingstape. Zo kun je bij ons met al je verpakkingen, lekker bij ons onder de plak blijven zitten.

Papieren tape kopen en bedrukken bij Profipack

Wil je papieren tape laten bedrukken? Dan moet je bij Profipack zijn. In ons uitgebreide assortiment, kun je verschillen soorten papieren verpakkingstape vinden.

Wil jij papieren tape personaliseren en laten bedrukken? Dan ben je bij Profipack aan het juiste adres! Naast dat het namelijk mogelijk is om dozen, big bags, verzendzakken en plastic tape te laten bedrukken, is het ook mogelijk om papieren tape te bedrukken! Wil jij graag jouw logo op een duurzame tape laten drukken? Neem dan vooral even contact met ons op!

Papieren tape is een erg duurzaam. De tape kan namelijk voor 100% gerecycled worden. Daarnaast hoeft de papieren tape niet gescheiden worden en kan het zo met het oud papier mee.

Onze gewone papieren tape is te gebruiken met een normale tapedispenser. Wanneer je gebruik maakt van gegomd papieren tape is het belangrijk om ook een speciale papieren tape dispenser aan te schaffen. Bij het gebruik van gegomd tape is het namelijk belangrijk dat de tape nat wordt, zodat het gaat plakken.

Gegomd papieren tape is tape gemaakt van kraftpapier. Deze tape is voorzien van een plantaardige lijmlaag. Deze lijmlaag begint alleen te kleven wanneer deze wordt bevochtigd met water. Voor het gebruik van gegomd papieren tape raden wij daarom aan gebruik te maken van een speciale tapedispenser voor gegomde paieren tape.