Wat zijn netzakken?

Netzakken zijn zakken gemaakt van netmateriaal en hebben een netstructuur. Dankzij deze netstructuur kunnen de producten in de netzakken langer vers blijven want de zakken zijn luchtdoorlatend. Er kan namelijk continu frisse lucht doorheen waaien. Niet alleen is dit handig voor verse producten, maar het is ook handig voor haardhout. De zakken worden dan ook wel haardhout netzakken genoemd. Qua versproducten gaat er een keur aan verschillende producten in. Zo worden er preien in opgeslagen, maar ook uien en aardappelen. Vanwege het laatste product zoeken mensen ook op de term netzakken aardappelen.

Van mono zakken tot geweven zakken

Er zijn verschillende netzakken op de markt in verschillende kleuren. Zo heb je geweven netzakken, mono netzakken en raschel netzakken. Allemaal hebben ze net wat andere functies. Op deze pagina vertellen we wat meer over een aantal soorten die er zijn en de soorten die we bij Profipack verkopen. Bij Profipack kun je een mooi assortiment aan netzakken kopen. Deze kunnen allemaal worden gesloten middels een stevig rijgkoord.

Raschel netzakken

Dit soort netzakken worden ook gebreide zakken genoemd. Het lijkt ook wel een beetje alsof ze gebreid zijn. Op deze netzakken aardappelen zit rek. Ook zijn deze zakken voorzien van een grove structuur. Het is mogelijk om deze zakken te verkrijgen in verschillende kleuren op aanvraag. De standaard kleur bij Profipack is echter geel. Je kunt de zakken afstemmen qua kleur op de soort groente of fruit die je erin doet. De netzakken aardappelen zijn bijzonder stevig en je kunt er verschillende soorten groente in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan rode kool, witte kool, uien, prei en spruitjes. De zakken kunnen gesloten worden middels een rijgkoord.

Geweven netzakken haardhout

Zoek je een netzak met een fijne structuur waar geen rek op zit? Dan moet je kiezen voor de geweven zakken. Deze zakken worden onder meer veel gebruikt voor de opslag van haardhout en aardappelen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van dit product bij de verkoop en opslag van houtblokken. Hierom worden ze ook wel haardhout zakken en haardhout netzakken genoemd. Doordat er echter ook vaak aardappelen in worden opgeslagen en verkocht, worden ze ook wel netzakken aardappelen genoemd. Bij Profipack is het mogelijk om dit product per stuk te kopen. Zo kun jij jouw product per stuk inslaan.

Verschillende soorten zakken te koop

Bij Profipack kun je naast haardhout netzakken en netzakken aardappelen ook nog een keur aan andere soorten zakken kopen. Zo kun je bij ons ook afzuigzakken kopen. Deze worden met name gebruikt op afzuiginstallaties voor houtbewerkingsmachines. We verkopen hierbij zowel vlakke zakken, als afzuigzakken met zijvouw. Ook verkopen wij verzendzakken. De zakken zijn een uiterst handige en efficiënte verzendmethode.

Netzakken kopen bij Profipack

Wil je snel en voor een aantrekkelijke prijs je netzakken kopen? Dan moet je bij Profipack zijn. We combineren producten van topkwaliteit met een scherpe prijs. Zo betaal jij nooit teveel voor haardhout netzakken of je netzakken aardappelen. Zorg er altijd voor dat je op tijd besteld. Plaats jij namelijk op een doordeweekse dag je bestelling voor 16:00 uur? Dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog. Steeds meer verpakt, met Profipack.

Netzakken zijn gemaakt van geweven polypropyleen. De zakken met gaten zijn bij Profipack verkrijgbaar in verschillende maten. Netzakken worden vaak gebruikt voor het verpakken van producten zoals aardappels, brandhout en uien. De zakken zijn licht van gewicht, sterk, duurzaam en eenvoudig te sluiten en openen.

Netzakken zijn te koop bij Profipack, een bedrijf dat een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen aanbiedt, waaronder netzakken. Deze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor het verpakken van verschillende producten zoals voedingsmiddelen, non-food producten en meer.

Netzakken zijn geschikt voor het verpakken van diverse producten zoals: 

- Groenten 
- Fruit 
- Haardhout 
- Aanmaakhout