Profipack team

Profipack zou natuurlijk niet goed kunnen functioneren zonder een geweldig team. Dag na dag zorgen verschillende afdelingen ervoor dat bestellingen de deur uit gaan, de webshop goed functioneert en vragen worden beantwoordt. Wie verpakt jouw pakketje, verzorgt de administratie of maakt het design voor de e-mails? Maak hier kennis met onze Profi-toppers!

Verkoop en inkoop

Heb je een specifiek verpakkingsprobleem of bepaalde vragen over een product? Ons team van salestoppers staat direct voor jou klaar! Geen vraag is te gek voor dit team van allround vertegenwoordigers dat al vele jaren meeloopt in de verpakkingsbussiness. Of je nou een olifant wilt verzenden of een mug, onze experts maken het mogelijk. Ook voor allerlei vragen over gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal ben je bij hen aan het juiste adres.   

Marc de jong

Directeur

Personeel Profipack Rick

Rick Sangers

Assistent / Verkoop

Personeel Profipack Rogier

Rogier Kok

Verkoop / Binnendienst

Luke Schalk

Verkoop / Binnendienst / Buitendienst


Marketing / design

Van ons marketing- en designteam druipt de creativiteit af. Het zorgt ervoor dat de mailings er lekker strak uitzien en dat het design van de website eruitziet om door een ringetje te halen. En heb je de diverse video’s over verpakkingsmaterialen al gezien? Jazeker, ook daar zorgen zij voor!    

esperanza van den ham

Art Director

Personeel Profipack Nina

nina westland

Marketing en Communicatie

jaËla supusepa

Junior DTP

Menno warnaar

Videograaf

word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Bekijk dan snel onze vacature pagina.


Webshop

Dit team van creatieve copywriters, SEO-specialisten en contentknallers zorgt voor een optimale werking van de webshop. Deze profitoppers voegen nieuwe producten toe, lossen fouten binnen de webshop op en schrijven uitgebreide productomschrijvingen en blogs. Ook zorgt dit team ervoor dat jij ons goed kunt vinden op Google! 

Personeel Profipack Stan

STAN PETERS

Webshop / Content

Tim sterkenburg

Webshop / Content

Chiel smaling

Copywriter

Karolina Buczkowska

SEO Specialist

Jesse peters

Content webshop

word jij onze nieuwe stagiair(e)?

Bekijk dan snel onze vacature pagina.


Administratie / personeelszaken

Geld moet rollen en daar weet onze administratieve afdeling alles van af. Deze adequate administrateurs zorgen ervoor dat alles op het gebied van financiën op rolletjes verloopt. Loop je achter met betalingen? Berg je dan maar, want dan krijg je met deze kanjers te maken. Geen zorgen, ze zijn best lief😉. Ook regelt dit team alles omtrent personeelszaken. Kom je bij ons werken? Dan maakt dit team je contract in orde.  

José Wijman

Financiële administratie

Marcel den boer

Financiële adminsitratie


Klantenservice

Wil je weten wanneer je bestelling arriveert of heb je andere vragen over je bestelling? Geen paniek! Je kunt met al je vragen terecht bij de charmante dames van onze klantenservice. Of het nou per telefoon of mail is, zij handelen al je vragen met een glimlach af. Tevreden klanten, dat is waar deze meiden het voor doen (en natuurlijk voor de 5-sterrenreviews op Google. Wel doen hè!) Ook bij retourzendingen of een beschadigd product, staan deze klantenservice-kanjers voor je klaar.

Claudia van der linden

Klantenservice

Word jij onze nieuwe collega?

Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.


LOGISTIEK

Dit team is toch wel het hart van Profipack. In een jungle van verpakkingsmaterialen weten deze logistieke loopjongens (en -meisjes) elke dag weer alle orders bij elkaar te verzamelen. Zij zorgen ervoor dat alle orders dag na dag op tijd de deur uitgaan. Onze inkopers letten daarbij altijd op aanbiedingen, zodat jij je verpakkingsmateriaal voor een scherpe prijs krijgt. Natuurlijk kunnen we ook onze chauffeurs niet vergeten. Deze coureurs leveren jouw bestelling netjes af en zouden zelfs geblinddoekt de weg naar jou vinden (al proberen we dat liever niet uit😉.)   

Personeel Profipack Ron

RON van der linden

Warehouse manager

edwin van rietveld 

Warehouse manager

Carlos van den heuvel

Logistiek medewerker

Personeel Profipack Jeffrey

Jeffrey HOOGENDOORN 

Logistiek medewerker

Jasper van den haselkamp

Logistiek medewerker

Tommy van der Sluijs

Logistiek medewerker

Djoa Lens 

Logistiek medewerker

Stefan de Rooij

Logistiek medewerker

Personeel Profipack Placeholder Boy

dean van kints

Logistiek medewerker

Personeel Profipack Jan

JAN DE WIT

Chauffeur

Profipack.nl - Verpakkingsmaterialen

Word jij onze nieuwe collega?

Neem dan een kijkje op onze vacature pagina.


STAGIAIRS

Bij Profipack geloven wij in het opleiden van de nieuwe generatie logistieke kanjers, salestoppers, webshopmanagers en marketingmaniakken. We zijn daarom een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar enthousiaste studenten die zich verder willen ontwikkelen. Je krijgt van ons de mogelijkheid om volwaardig mee te draaien binnen een dynamisch bedrijf, terwijl je ook jouw schoolopdrachten uitvoert. Als dat je al niet overtuigd om bij ons stage te komen lopen, dan vast wel onze vrijdagmiddelborrels en interne fitnessruimte.

Willem la lau

Stagiair Verkoop / Binnendienst

Famke van rooijen

Stagiaire Marketing en Communicatie.

jens van benten

Stagiair Webshop